Minecraft Gelişmiş Web Scripti [Tanıtım]

BenZikriptiAzBiliom

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sitenin eksikleri bitmedi, bir plugin daha kodlanıyor, grup ekleme-satın alma işlemi de bittiği zaman tamamdır.

Doğrudur, bununla ilgili pluginlerde var fakat olay envanter olunca stabil çalışmıyor. Bu yüzden kendimiz kodladık.

Sıfırdan düşünülmüş derken ne demek istedik?
Bunu daha önce kimse yapmadı demek istemedik, sadece kendimiz sıfırdan düşünerek yaptık o kadar :)

Usta cidden o kadar emek veriyorsun. Bari bir bağış kutusu koyda yardım edelim. Karşılıksız bir şey için bu kadar fazla çalışıyorsun. Cidden Helal Olsun. (PayZa ödemesi eklersen 10TL yollarım direk.)

gereksiz31

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Usta cidden o kadar emek veriyorsun. Bari bir bağış kutusu koyda yardım edelim. Karşılıksız bir şey için bu kadar fazla çalışıyorsun. Cidden Helal Olsun. (PayZa ödemesi eklersen 10TL yollarım direk.)
Benimde kullanmadığım ininal kartında bi 5 10 tl vardı istersen atabilirim Boşuna Bu kadar emek veriyorsun Para yolluyalım Kanalına reklam yaparsın bu sitede

RealSingle

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Benimde kullanmadığım ininal kartında bi 5 10 tl vardı istersen atabilirim Boşuna Bu kadar emek veriyorsun Para yolluyalım Kanalına reklam yaparsın bu sitede
Destekleriniz için çok teşekkür ederim.
Siteyi dağıtmaya başladığım zaman ufak bir bağış kutusu da eklerim :)

gereksiz31

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok Teşekkür Ederim Hemen Bağış Yapıcam Nasılsa emek var.

Bi sorum daha var. Pluginin kodlanması ve Scriptin bitmesi ne kadar sürer