GUI Ekranı ile Külçe Alım |Yapamadım Yardım Edin|

Heroski

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba değerli dostlar;
Arkadaşlar bi yardım edermisiniz ya ? amacım başlıktan gördüğünüz gibi külçe alım yapamıyorum...
Amacım şu resim de gördüğünüz gibi kırmızı ile işaretlediğim yerde sorun var bu şekilde yapınca demir külçesine tıklayınca 1 adet taş veriyor tamam sıkıntı yok , ancak benim istediğim şey istediğim ismi verebilmek yani named(başlık yazısı) , lore(açıklama yazısı) her türlü denedim yapamadım belki aranızda bilenler vardır.

Kısacası : Oyuncu demire tıklayınca 100 TL parasını alacak ve eline Named "100 TL Külçe" Lore "100 TL Külçe" Demir verecek bu şekilde istiyorum.
ne yapsam da bir türlü yapamadım arkadaşlar aranızda bilenler yardım edebilir mi ?

- Şimdiden Teşekkürler -

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
PHP:
give %player% 1 1 name:&cDeneme

olması lazım sondaki komutun.

Boşluk koyacaksan aralara _ işaretini koyman gerekiyor.

Heroski

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

cagriaykut

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok Teşekkürler istediğim oldu. :)

Peki hocam aynı anda yani tıkladığında nasıl parayı kesebilirim ? şimdiden çok teşekkürler :)
Kod:
execute console command "/eco take %player% 100"
olmassa %player% yerine %arg 1% yaz
eğer biraz beklemesi için paranız kesiliyor.. gibi canlandırmalar yapıp wait seconds ekleyebilirsin.

Heroski

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kod:
execute console command "/eco take %player% 100"
olmassa %player% yerine %arg 1% yaz
eğer biraz beklemesi için paranız kesiliyor.. gibi canlandırmalar yapıp wait seconds ekleyebilirsin.
"give %player% 265 1 {display:{Name:&4JD,Lore:[&7100 TL Kulce,Bu kulceyi para haline çevirin.]}}" execute console command "/eco take %arg 1% 100"

Hocam bu şekilde yaptım ve %player% şeklinde yaptım olmadı hata verdi :)
sizin dediğiniz gibi güzel fikirler yapılabilir skript tamamen bitince form da paylaşacağım ihtiyacı olan yararlanabilsin diye.
hocam amacım külçeyi alınca oyuncunun parasını kesilmesi amacım bu :) Teşekkürler Değerli Yorumunuz için.

cagriaykut

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
"give %player% 265 1 {display:{Name:&4JD,Lore:[&7100 TL Kulce,Bu kulceyi para haline çevirin.]}}" execute console command "/eco take %arg 1% 100"

Hocam bu şekilde yaptım ve %player% şeklinde yaptım olmadı hata verdi :)
sizin dediğiniz gibi güzel fikirler yapılabilir skript tamamen bitince form da paylaşacağım ihtiyacı olan yararlanabilsin diye.
hocam amacım külçeyi alınca oyuncunun parasını kesilmesi amacım bu :) Teşekkürler Değerli Yorumunuz için.
skriptinde bir tab aç
olucakmı emin değilim
Kod:
            if player-arg's money is greater or equal to 100:
                    remove 100 from player-arg's balance