DisguiseShop - Metin2 Tipi Pazar

RigbGT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
1
Birincisi kullandığın spigot sürümü yanlış. Şu sürümü kullanmalısın 1.8.8'in en güncel halidir. "
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
" Eğer bu işlem sorununu çözmezse muhtemelen Windows bir makineye sahipsin demektir. Sunucu başlangıcında herhangi bir hata var mı diye kontrol et. Muhtemelen LibsDisguises ile alakalı bir hata çıkacaktır. Bu hatayı bende kendi Windows bilgisayarımda alıyorum ve bu yüzden kendi bilgisayarımda LibsDisguises kullanamıyorum ve maalesef çözümünü bulamadım.
DisguiseShopdan aldığım hata hala aynı LibsDisguises de dediğiniz gibi sunucuyu başlatınca pek çok hata alıyorum.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
DisguiseShopdan aldığım hata hala aynı LibsDisguises de dediğiniz gibi sunucuyu başlatınca pek çok hata alıyorum.
O halde sorun LibsDisguises plugininizde benim pluginimde değil. LibraryAddict'e konu hakkında danışırsan belki yardımcı olur. (Beni pek iplemedi ama yinede şansını deneyebilirsin.) veya Linux'a geçip tüm dertlerinden kurtulabilirsin.

RigbGT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
1
O halde sorun LibsDisguises plugininizde benim pluginimde değil. LibraryAddict'e konu hakkında danışırsan belki yardımcı olur. (Beni pek iplemedi ama yinede şansını deneyebilirsin.) veya Linux'a geçip tüm dertlerinden kurtulabilirsin.
Linuxa nası geçeceğim hakkında hiçbir fikrim yok :/

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Linuxa nası geçeceğim hakkında hiçbir fikrim yok :/
İnternette çok fazla anlatımı var eğer makine elinin altındaysa çok rahat Windows'dan Linux'a terfi edebilirsin. Eğer ki bir sunucu üzerindeyse hosting şirketinden rica edebilirsin veya hosting şirketinin sana verdiği bir panel varsa orada işletim sistemi değişikliği için bir menü bulunabilir. (Serverlar için tasarlanmış Linux distrolarını tercih etmeni öneririm.)

RigbGT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
1
İnternette çok fazla anlatımı var eğer makine elinin altındaysa çok rahat Windows'dan Linux'a terfi edebilirsin. Eğer ki bir sunucu üzerindeyse hosting şirketinden rica edebilirsin veya hosting şirketinin sana verdiği bir panel varsa orada işletim sistemi değişikliği için bir menü bulunabilir. (Serverlar için tasarlanmış Linux distrolarını tercih etmeni öneririm.)
Sunucuyu şimdilik kendi bilgisayarımda kurduğum için bu imkansız. Yardımlarınız için teşekkürler

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Derhal bu tür şeyleri Spigot gibi yerlerde paylaşmalı ve görsellik katmalısın. Çığır açabilirsin. Ciddiyim.

TurkiyeQQ

/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7
En iyi cevaplar
0
O onların terbiyesizliği. Açık açık söyleyeyim çok fazla vaktimi almadı bu plugini yazmak hologram eklemeyi düşünüyordum hala düşünüyorum üşengeçlikten onu bile yapamadım :) (Düzgün bir güncelleme gelecek inşallah)
Dediğiniz hologramı eklerseniz ve konuyada ufak bir fotoğraf atarsanız süper olacaktır.

MutantPanda

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hemen bi üstteki sürümleri kullanıyorum.
Hata Kodu

Ver komutu

Resim yüklenmez diye hizliresime yükledim.İnşallah çözüm bulursunuz.İyi forumlar
Bende aynı hatayı alıyorum.Sunucumun sürümü 1.9/1.10/1.11 3 sürümdede denedim.Paper spigot 1.9.4 sürümünü kullanıyorum.Via Verison yüklü.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bende aynı hatayı alıyorum.Sunucumun sürümü 1.9/1.10/1.11 3 sürümdede denedim.Paper spigot 1.9.4 sürümünü kullanıyorum.Via Verison yüklü.
Plugin 1.8.8 üzerinde hazırlandı. Daha yüksek sürümlerde çalışmaması normal. Fakat oradaki hatanın sebebi Windows kullanıyor olmanda olabilir. Linux üzerinde çalıştırmalısın çünkü LibsDisguises'ın Windows la bir sorunu var. Bunun sebebi benim pluginim değil.