Felaket biçimde saçmalamışsın. Bilgisayarına format atarsan nasıl veriler silinmez? Tüm diskleri formatladığınıza emin misiniz, muhtemelen "Recovery" diskinin de eğer format esnasında seçerseniz silineceğinden haberiniz yok. Sosyal medya konusu az çok doğru fakat bunu İnternet diye genellemek büyük bir hata olur, bu forumu saymazsak herhangi bir sosyal medyada hesabım yok. İnternet'i bolca hem vakit geçirmek için hem bilgilenmek için kullanıyorum ve bu forum dışında bir siteye para kazandırdığımı hatırlamıyorum. İnternet zararlı bir yer değil, siz kullanmasını bilmiyorsunuz. Benim adımı Google'da arasan bile hiçbir özel bilgime hatta resmime bile ulaşamayacaksın. Sosyal medya konusu hakkında da eğer bir siteye üye oluyorsan ve o 10-100 sayfalık anlaşmayı kabul ediyorsan ve resimlerini paylaşıyorsan o senin sıkıntın, İnternet'in değil. Para kazandırma konusunda ise eğer bir hizmeti kullanıyorsan ve bir kaç reklam görmeyi sözleşmede kabul ettiysen gene bir şey demeye hakkın yok. Bilgi gizlemek diyorsun ve sosyal medya diyorsun ki büyük bir çelişki bu. İyi forumlar.
P.S. Belirtmekte fayda var, sizin izin vermedikçe kimse bilgilerinizi herkese açık şekilde paylaşamaz ve yasal değildir.