Warrior Network | Yeni Nesil SkyBlock | Eşsiz Kırık Taş Sistemi | Eşsiz Skriptler | 1.8.x

kurucuoktay

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

krdş bura türkiye ne bekli10
Merhaba Güzel kardeşim sunucuya girme ihtiyacı duysaydın sunucuda sadece skyblock olmadığını görürdün :) Faction & SkyBlock & MineStrike.

Skyblock sunucusuna network demek ?
Merhaba Güzel kardeşim sunucuya girme ihtiyacı duysaydın sunucuda sadece skyblock olmadığını görürdün :) Faction & SkyBlock & MineStrike.

Xeressa

Team Ronin
En iyi cevaplar
0

O zaman Çekirdek Sunucular kısmına açacaksınız. Bu nedenle yanlış yere konu açmış oluyorsunuz.

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Eşsiz kırıktaş sistemi dediğiniz skript her sunucuda var.
Eşsiz bir skript göremedim.
Konuyu pek beğenmedim.
Buildler değişmeli.

Başarılar.

kurucuoktay

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Eşsiz kırıktaş sistemi dediğiniz skript her sunucuda var.
Eşsiz bir skript göremedim.
Konuyu pek beğenmedim.
Buildler değişmeli.

Başarılar.
Teşekkür Ederiz, Sunucumuzun Spawnı Kısa Süre Önce Değiştirildi :) Konu Tüm Buildlerimiz Yenilendiğinde Güncellenecek :) Sunucumuza Gelip Bakabilirsiniz.

Umut Savas

Ne demek yanlış? Ben mi?
En iyi cevaplar
0
konu tasarımını ve buildinizi geliştirmelisiniz. Bir Forum Üyesi Tavsiyesi

kurucuoktay

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kötü veya iyi demedim farkındaysan. Keşke diğer arkadaş gibi bir cevap verseydiniz.
Ben Başlığa Eşsiz skriptler yazdığınız için böle dedim.
Ve birşeyin en iyisi yoktur herşeyin daha iyisi vardır.
Arkadaşımız Biraz Sert Yanıt Vermiş, Onun Adına Ben Özür Diliyorum. tabii ki Sizin Yorumunuz Bizim İçin Çok Değerli :) Önerilerinizi Dikkate Alacağız.