XectioNN
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Skyblock sunucusuna network demek ?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
krdş bura türkiye ne bekli10
Skyblock sunucusuna network demek ?
Merhaba Güzel kardeşim sunucuya girme ihtiyacı duysaydın sunucuda sadece skyblock olmadığını görürdünLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
krdş bura türkiye ne bekli10
Merhaba Güzel kardeşim sunucuya girme ihtiyacı duysaydın sunucuda sadece skyblock olmadığını görürdünSkyblock sunucusuna network demek ?
O zaman Çekirdek Sunucular kısmına açacaksınız. Bu nedenle yanlış yere konu açmış oluyorsunuz.Merhaba Güzel kardeşim sunucuya girme ihtiyacı duysaydın sunucuda sadece skyblock olmadığını görürdünFaction & SkyBlock & MineStrike.
Merhaba Güzel kardeşim sunucuya girme ihtiyacı duysaydın sunucuda sadece skyblock olmadığını görürdünFaction & SkyBlock & MineStrike.
Dostum en yakın sürede tüm hub'un reklamı yapılacakO zaman Çekirdek Sunucular kısmına açacaksınız. Bu nedenle yanlış yere konu açmış oluyorsunuz.
Teşekkür Ederiz, Sunucumuzun Spawnı Kısa Süre Önce DeğiştirildiEşsiz kırıktaş sistemi dediğiniz skript her sunucuda var.
Eşsiz bir skript göremedim.
Konuyu pek beğenmedim.
Buildler değişmeli.
Başarılar.
Kardeşim Beklerim DAha İyiysini Yapabiliyosan Gel ?Eşsiz kırıktaş sistemi dediğiniz skript her sunucuda var.
Eşsiz bir skript göremedim.
Konuyu pek beğenmedim.
Buildler değişmeli.
Başarılar.
Kardeşim Beklerim DAha İyiysini Yapabiliyosan Gel ?
Arkadaşımız Biraz Sert Yanıt Vermiş, Onun Adına Ben Özür Diliyorum. tabii ki Sizin Yorumunuz Bizim İçin Çok DeğerliKötü veya iyi demedim farkındaysan. Keşke diğer arkadaş gibi bir cevap verseydiniz.
Ben Başlığa Eşsiz skriptler yazdığınız için böle dedim.
Ve birşeyin en iyisi yoktur herşeyin daha iyisi vardır.
Eminim Öyledir...Buildler kötü hemde çok
Tamam Hı hı .Serverde küfür etmek mute sebebi,fakat kurucu küfür ediyor.Rezillik!
Daha sonrasında diğer çıkan HusoBaskan'a da küfür etti.
![]()