Diğer sunucular gibi bu sunucu da açılmadan kapanmayacak değil mi?
Forumun tasarım iyiydi aslında. Şu yukarıdaki mesajı gösteren kısım güzel diKapatsaydım şu an kapatırdım. Forumun daha düzenli olabilmesi için parayı önemsemeden ve emeği önemsemeden kapattım tekrar yapmaya başlayacağım. Sence bırakır mıyım ?![]()
Onlar hançer niyetine değilmi ?Sunucu yapımına tekrardan başlandıGüncel haberleri atacağım. Teşekkürler.
![]()
3 adet yeni bıçak eklendi. Birlik hataları giderildi. Birlik evleri düzenlenmeye başlandı. Zindanların mimari yapımına başlandı. Eğitim hatalarına göz atıldı.
Onlar hançer niyetine değilmi ?
Kapalı Betaya Katılabilirmiyim Gerçekten Güzel Bir Server Aslında Sizin Grubunuzdan Birşeyler Öğrenmek İstiyorum sk vb şeylerBıçak yerine hançer aslında. Yani evet![]()
Kapalı Betaya Katılabilirmiyim Gerçekten Güzel Bir Server Aslında Sizin Grubunuzdan Birşeyler Öğrenmek İstiyorum sk vb şeyler
Şu blazerdmmo açılsada kurtulsak B)Kapalı beta'ya ihtiyacım olan kişileri aldım fakat bir 15 kişi daha alabilirim. Özel mesajdan kullanıcı adını ve "Neden Blazerd?" sorusuna cevap ver yeter![]()
beni almıştın özelden ama cevap vermiyorsunKapalı beta'ya ihtiyacım olan kişileri aldım fakat bir 15 kişi daha alabilirim. Özel mesajdan kullanıcı adını ve "Neden Blazerd?" sorusuna cevap ver yeter![]()
beni almıştın özelden ama cevap vermiyorsun