Blazerd MMORPG | Küçük Tanıtım

Yetenek Sistemi mi Sınıf Sistemi mi ?

• Yetenek; Oyuncular istediği kılıca 2 yetenek ekleyebilecek. Kendi tarzını oluşturacak.

Kullanılan: 74 64.9%
  • Sınıf; Klasik sınıf sistemi.

Kullanılan: 40 35.1%

• Kullanılan toplam oy
    114

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çoğu server gibi başarısızlıkla sonuçlanicağini düşünüyorum açıkcası, türkiyede pek değer görmüyo böyle şeyler.
Bizim ülkede yok lapismiş yok şuymuş yok hammaddeymiş falan filan. Emeğe hiç saygı yok :pof:

Gerekirse tek yapacağım istediğiniz kadar yere itin beni, hatta yerdeyken bile tekmeleyin ama ben yinede kalkmasını bileceğim :D Atasözü gibi oldu xd Her neyse gerekirse her şeyi tek yapacağım ve yapıyorumda. Yapacak bir şey var mı ? Yok. Bırakmak artık bana göre değil. Sonuna kadar devam :) Sadece sizin işiniz bana saygı gösterip beklemek zaten oynayacaksınız.

sunucuda sadece başlangıç yerindemi playerlar görünmüyo yoksa heryerdemi görünmüyo ve sw tahminen ne kadar zamanda açılır ve açılınca whitelist gibi bir şey olcakmı

Yav bu kadar basit bir şeyi kaç kere açıklamam gerekecek :D Hani olur ya oyunlarda eğitim gördüğün yerde kimse olmaz. He işte o :D Eğitimde hiç kimseyi göremezsin. Eğitim bitince dolu bir dünya'ya gidersin herkesi görürsün oynarsın büyütmeye gerek yok :D

Abilty

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
geçen seferki gibi okçular kötü olmasın ama buna dikkat et.Bu arada harbi bunu ayrı oyun olarak piyasaya sür en iyisi.

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Küçük bir spoiler. (Kaskın boyutunu ayarladım merak etmeyin :D Artık kafaya tam oturuyor.)

Toplam 15 adet kask eklendi. Yakında gelecek olan güncellemede göreceksiniz.

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
UUUU ijderya ya benziyor ._. (Gerçi birden çok şeye benziyor. Ama ijderyayı anımsadım)

Texture birazcık sade değil mi derseniz; birçok oyuncunun bilgisayarı zorlanıyor. Herkesin girmesi için böyle bir şey yaptım. Kapalı beta'an çıkınca grafik ayarları da olacak merak etmeyin.

McWeb

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dört gözle bekliyorum güzel bir sunucu olucak gibi gözüküyor

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7