Yeni Proje (Önerileriniz)

ErtanD

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Eğer projenin amacı yerine oturursa siteyi kodlamaya hazırım :)
FİLM sitesi açmayı planıyorum, önerileriniz için teşekkürler. Gerekli bütün bilgiler bu hafta içi alınıcak. Tema kodlamayı bilen birisi varsa bana PM veya skype adresimi eklerse iyi olur : ertanbnm

Hop o proje benim kaptırmam :)
Hocam buraya yazdılar vallahi, senden önce kapmasalar iyi vallahi peşinde ol :) Sanada başarılar kardeşim.

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
FİLM sitesi açmayı planıyorum, önerileriniz için teşekkürler. Gerekli bütün bilgiler bu hafta içi alınıcak. Tema kodlamayı bilen birisi varsa bana PM veya skype adresimi eklerse iyi olur : ertanbnm

Hocam buraya yazdılar vallahi, senden önce kapmasalar iyi vallahi peşinde ol :) Sanada başarılar kardeşim.
Yok merak etme kaptirmam :D benimki biraz daha kapsamli zaten oyle Schematic falan degil amaci biraz daha gelismis Turkiyede yok yabancilarda var Insallah yakinda Turkiyedede olacak

İssizce Domain ararken bir şey farkettim
Filmd.net adresinin suresi bugün dolmuş :-) bir bakmanı öneririm

ErtanD

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yok merak etme kaptirmam :D benimki biraz daha kapsamli zaten oyle Schematic falan degil amaci biraz daha gelismis Turkiyede yok yabancilarda var Insallah yakinda Turkiyedede olacak

Eyvallah hocam :))

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Öyle bi site projesi var mı yok mu diye merak ediyordum. Türkiye'den birinin olması gururlandırıcı :) Kolay gelsin :)
Film sitesi konusunda sana da kolay gelsin kardeşim :)

SezerTezcan16

You know nothing, Jon Snow.
En iyi cevaplar
0
Bana kalırsa minecrafta yönelik değil, MMORPG tarzı site aç şu an en üstte tutulan 2 site var adlarını vermiyeceğim.