Leader-OS Admin Paneli Sorunu > Yardım edermisiniz [Nolur yardım]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Won5

Patates Avcısı
En iyi cevaplar
0
Geçen gün dolandırıldım diye konu açıyor fırat arkadaş şimdi de bir başkasını kendisi dolandırıyor ne demişler ne ekersen onu biçersin
Dolandırıldım diyor ama eğer ilk parayı karşı taraf verseydi zaten bozuk sürümü atacakmış.
Ben ilk çıktığında da yazmıştım adam 1 özellik ekleyip yeni versiyon olarak yayınlıyor kısacası forumda sergun, köfte falan gittikten sonra kendilerini üst kademe sanan arkadaşlar doluştu.

grighton

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
O konuda hem diğerini suçlayıcı şekilde konu açmış hemde üstüne bozuk skript vermiş bununla övünüyor. Demek ki bu arkadaşa da vermiş bozuk skripti (Alışkanlık yaptı heralde :tokat:)
Dolandırıldım diyor ama eğer ilk parayı karşı taraf verseydi zaten bozuk sürümü atacakmış.
Ben ilk çıktığında da yazmıştım adam 1 özellik ekleyip yeni versiyon olarak yayınlıyor kısacası forumda sergun, köfte falan gittikten sonra kendilerini üst kademe sanan arkadaşlar doluştu.
Kesinlikle katılıyorum

sergun26respawn

Marangoz
En iyi cevaplar
0
özelden mesaj atabilir misin, uyarı alacağım biliyorum önemli değil ulaş bana

CAN369

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ayıp etmiş Olursun Bana Ve Diger Alanlara Bizim Misli misli azına satıyom Hakkımızı yiyon Saf gibi hissediyom -_-
dostum ne yapabilirim? sanada ayni şeyi tavsiye ederim adam dolandiricinin teki. kusuruma bakma
satişa çikartiyorum birsürü hiç yaptigi bir şey yokki mevcut madem öyle satiş yapip yardimci olmiyor biz de scripti satişa çikartiriz.
ben satişa çikartiyorum hak yemek ise oda hak yedi tavsiyem ayni şeyi senin yapman
20 tl ile satişa veriyorum ininal ile alan alicak olanlar ulaşabilirler. skype: CAN1479

LeaderOS

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yarin bu son olan olaylar hakkinda detayli bir konu acilacak. Eminim bana hak vericeksiniz. Benim kimseyi dolandirdigim falan yok!

CAN369

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Yarin bu son olan olaylar hakkinda detayli bir konu acilacak. Eminim bana hak vericeksiniz. Benim kimseyi dolandirdigim falan yok!
Sha256 destekli bir script yaziyorsun
ben ise sha256 destekli script istiyorum sen yapiyorsun sadece girişleri yapiyorsun
daha sonra md5 e aktar diyip duruyorsun ve en sonunda sana küfür ediyorum
hakkediyorsun senden sha256 destekli bir script bekledim yap dedim yapmadin girişleri yaptin
öyle biraktin
millet şifresini değiştiremiyor veya farkli bir şey olmiyor yarin detayli bir şekilde o konuya eklemelisin
mutemin kalkmasini beklemelisin ilk önce sana insanca dedik ki scripti sha256 yap şifrelerini değiştiremiyorlar
epostalarini değiştiremiyorlar. tamam script harika ama sha256 destegi eklendi diyip bana verdikten sonra bozuk diyorsun?
şimdi ise hakli çikartmaya çalisiyorsun kendini dolandirmadin mi? Peki şunu bana açikla konunda sha256 destegi eklendi diyip doaha sonra bana scripti sattiktan sonra bozuk md5 kullan demen ilginç git biraz dil eğitimi al. gelip de burada hakli oldugunu düşünme
sen bana yardimi kestin ben ise satişi başlatiyorum git telif hakkindan dava aç nokta. burada sona erdi git yarin
detayli bir konu aç ve sslerini çekip at oraya benide etiketle ama bu sorun burada bitmez scripti denemeden yapmadan satişa çikartiyrorsun ben dedigimi dedim sana küfürü mü de ettim lafi mi da şimdi ise satişi yapiyorum git telif den dava aç. scripte 50 tl verip senden adam akili script istedik sen ise bozuk verdin sana sha256 yapar misin diye nazikçe insanca söyledim sende ise md5 e geç sil dedin ben ise silemem dedim sonra girişleri md5 yaptin daha sonra dedim ki şifrelerini değiştiremiyorlar sen ise md5 e geç diye israr ettin ben de küfür edip yoluma devam ettim scriptini 25 tlye satiyorum ininal ile alicaklar bana ulaşabilirler Nokta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...