onur_can
Play.GonyaNW.Com
- En iyi cevaplar
- 0
hımmmm Halledicem
hımmmm Halledicem
Merhaba Bu Mapları bi Arkadaşım verdi Mapları en kısa sürede degiştircezYAZIK HARBİ YAZIK! BEN O KADAR EMEK VERİYORUM MAPLERE BUİLDERLARA PARA VERİYORUM ADAMLAR GELİO *****LER MAP DOWLANDERLA ÇALIYOR! VE BENİM DİYOR HEMDE 2 MAPİMİ ÇALMIŞLAR BU BİR UYARI BENİ TANIYAN BİLİR KALDIRMASANIZ SUNUCUNUZU 9 GB BİRDE DÜŞÜNEMİYORUM *****LER.. ÜSTELİK SUNUCULARDA REKLAM ATIYORLAR! SKYPEDAN TELEFON NUMARANI VER :siyahfatih
Değiştircez demeMerhaba Bu Mapları bi Arkadaşım verdi Mapları en kısa sürede degiştircez
Skyblock Spawnı degiştrdik Sıra LobideDeğiştircez demeYapacağız de. map çalmakla plugin çalmakla bu iş olmaz
![]()
@batihost.com SagolsunKonu tasarımı, site tasarımı vb. özenli ve düzgün emeğinize sağlık... Sunucudaki haritalar da aynı şekilde özenli ve gereksiz şeylerden arınmış. Sunucu seçemiyoruz, /skyblock falan yazarak gidebiliyoruz ancak. Doğduğum yer katman kayasıyla kaplı hatalı bir bölge. Daha sonrasında da sunucu atıyor. Eklenti kısmı olarak baya geride kalmış. Ayrıca konuyu en az 12 saatte bir güncellemen gerekli.
@batihost.com SagolsunLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.batihost yüzünden oyuncularımın çogu gitti çöküyo
Sen iyisin galiba, download hızıyla ne ilgisi var sunucunun Upload hızı önemli. download hızı bir şey indirmek için gerekli. Makinene hiç reset atmıyorsun sanırsam hiç dinlendirmiyorsun sonra geliyorsun batihost'u suçluyorsun. Afferim böyle devam..@batihost.com SagolsunLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.batihost yüzünden oyuncularımın çogu gitti çöküyo
ve katman kayası deyil Dağ gibi biyer aslında Amacım Manzara gibi biyerdi vaz geçtim öle kaldı
Kanka o zaman orda neden 147x147 reklam alanı var orda reklamlar yapılıyor sunucu reklamlarıSunuculara reklam atarak , oyuncu kazanıyorsunuz bu bir hırsızlıktır.
knk 5yıllık olayı kurcalamaKanka o zaman orda neden 147x147 reklam alanı var orda reklamlar yapılıyor sunucu reklamları