dostum Sunuuclar resetlendi Açıklamalar faln yapıldı şu an Sunucu Durumu İyi Allaha Şükür Tekrar Sunucuya Katılırsan İtemlerinini bi kısmını karşılarımBen oynuyodum ama sw resetlendi bıraktım.Çekilişten en yüksek VIP kazandım o da gitti bilmem kaç T para vardı setler falan hepsi gitti.Kurucuya sesleniyorum takmadı ben de bıraktım.
Sunuculara gelip reklam yapmasanız?Forum Online++
Forum Online++
Forum Online++
Forum++
Forum+++
Sunucunuza Yapılmış reklamlardan Dolayı özür dilerizSunuculara gelip reklam yapmasanız?
Gta Sunucusunda gta mapı olur internnettende alsak fark yokonur_can [Serverdaki yetkini bilmiyorum] Dostum sunucuda GTA mapi alıntı bu mapi toplam 10 GTA mapında gördüm + MAP Niye HungerGames mapi ?
Peki ama sizin farkınız olsa kötümü olur ? mesela bir builder ekibi oluşturup (yada bulup) yapsanız olmaz mı ? Farkınızı ortaya koymanız daha iyi olurGta Sunucusunda gta mapı olur internnettende alsak fark yok
İyi Güzel dedinde Builderlik Herkezde Olan yetenek deil amaPeki ama sizin farkınız olsa kötümü olur ? mesela bir builder ekibi oluşturup (yada bulup) yapsanız olmaz mı ? Farkınızı ortaya koymanız daha iyi olur
-GTA mapini anladım GTA Minigame'inin spawnıda çoğu serverla aynı ;P
Temamız Degişmiştirsite teması size ait değil altada Design by: bilmem ne bilmem ne yazmışsınız bali orayı değiştirmeseydiniz.
TeşekürlerSunucu hoşuma gitti. Başarılar..
TeşekürlerBasarılar..
Degerli Yorumlarınız için teşekürlerPeki ama sizin farkınız olsa kötümü olur ? mesela bir builder ekibi oluşturup (yada bulup) yapsanız olmaz mı ? Farkınızı ortaya koymanız daha iyi olur
-GTA mapini anladım GTA Minigame'inin spawnıda çoğu serverla aynı ;P