Personinblack
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
iConomy neden gerekli? Essentials'ın economy si varken? Oldukça başarılı buldum fakat ücretsiz olması hoşuma gitmedi...
iConomy'de veritabanı desteği var.iConomy neden gerekli? Essentials'ın economy si varken? Oldukça başarılı buldum fakat ücretsiz olması hoşuma gitmedi...
Bunu anlatmak bilmeyenler için biraz zor kardeşim, internete Laravel Framework yazıp araştırabilirsin.Reiz Kusura Bakmada Siteyi Sanki Arapça Yazmışsın her şey var Dili HTML mi PHP mi asp mı anladım Öle bi dosya varki her şey birbirinden Karmaşık
Abi Eline Saglıkta OO Dosyalar Çok kaırşıkBunu anlatmak bilmeyenler için biraz zor kardeşim, internete Laravel Framework yazıp araştırabilirsin.
Yazdığım frameworkun amacı karışıklığın önüne geçmek aslında, sadece öğrenmen gerek.
al bendende okadar ( Seni destekledigim yer ComposerDaha siteyi kuramadım, şu lanet olası composer işi bozuyor. yoncu.com'da dışarı mysql portlar kapalı @batihost.com sizde açıkmıydı hostingde mysql portları composer vb yüklümüydü cevap verirsen sevinirim ustam.
Composer'i kurmaya çalıştığınız bilgisayara bu programı kurmadan önce, Xampp, Wamp ya da içinde "PHP" dosyaları olan başka bir program indirmelisiniz.Daha siteyi kuramadım, şu lanet olası composer işi bozuyor. yoncu.com'da dışarı mysql portlar kapalı @batihost.com sizde açıkmıydı hostingde mysql portları composer vb yüklümüydü cevap verirsen sevinirim ustam.
sonra hata veriyo ama sitedeComposer'i kurmaya çalıştığınız bilgisayara bu programı kurmadan önce, Xampp, Wamp ya da içinde "PHP" dosyaları olan başka bir program indirmelisiniz.
Daha sonra Composer'i kurulurken o meşhur "next, next" işlemine devam ediyorsunuz.
![]()
Resimde de görüldüğü gibi php.exe yi seçmeniz gerekiyor, eğer seçenekler arasında yoksa sağda ki "Browse..." butonuna tıklayarak konumu seçebilirsiniz.
Composer kurulumu bu şekildedir.
composersiz olmuyomu bu işsonra hata veriyo ama sitede
sql hatası verioComposer'i kurmaya çalıştığınız bilgisayara bu programı kurmadan önce, Xampp, Wamp ya da içinde "PHP" dosyaları olan başka bir program indirmelisiniz.
Daha sonra Composer'i kurulurken o meşhur "next, next" işlemine devam ediyorsunuz.
![]()
Resimde de görüldüğü gibi php.exe yi seçmeniz gerekiyor, eğer seçenekler arasında yoksa sağda ki "Browse..." butonuna tıklayarak konumu seçebilirsiniz.
Composer kurulumu bu şekildedir.
En altta ki "No database selected" yazısına dikkat edin, dosyayı içe aktarmadan önce bir veritabanı seçtiğinize emin olun.Composer dosyaları ni atmak guc
sql hatası verio
Hata
SQL sorgusu:
CREATE TABLE IF NOT EXISTS `chests` (
`id` int(10) unsigned NOT NULL AUTO_INCREMENT,
`username` varchar(255) COLLATE utf8_unicode_ci NOT NULL,
`number` int(11) NOT NULL,
`inventory` text COLLATE utf8_unicode_ci NOT NULL,
`opened` int(11) NOT NULL,
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_unicode_ci AUTO_INCREMENT=3
MySQL çıktısı:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[HASHTAG]#1046[/HASHTAG] - No database selected
En altta ki "No database selected" yazısına dikkat edin, dosyayı içe aktarmadan önce bir veritabanı seçtiğinize emin olun.
Seçim için solda görünen veritabanlarından size uygun olana tıklayıp (eğer yoksa oluşturup) daha sonra "İçe Aktar" butonunu kullanırsanız bu hatayla karşılaşma sorununu ortadan kaldırmış olursunuz.