Ben *********'nin sahibiyim, belki bilirsin. En son açtığımız sunucumuz da, harika bir hile koruması sistemi hazırladık ama sonuç hüsran. Kill aura açtığınız gibi en fazla 3 saniye için de hile olanı anlıyordu sistemimiz. Biz hilesiz bir ortam istedik, anti-x ray korumasının biraz daha gelişmiş ve sorun yaratmayacak sistemini ekledik. Kim x'ray kullanıyor kim kullanmıyor rahatça öğrenebiliyorduk ki bundan da oyuncular memnun olmadı; biz ne yaptık biraz daha hafiflettik kuralları fakat yine hileyi serbest bırakmadık. Kill aura isen anında jail veya ban, sunucunun en iyi takımını hileden dolayı hepsini banladığımız oldu.
@BlondeCow3765 @Oliver3765 takımın liderleri, biz acımadık oyuncular'a hile korumasında hiç taviz vermedik; oyuncular da bize acımadı ve sunucuda aktif sayısı oldukça azdı. Biz yine devam ettik, hub yaptık ettik skyblock ekledik en fazla 30-35 kişi olabildik. Sence haksızlık bize mi yapıldı yoksa bu kalitesiz server'e mi yapıldı? Biraz düşünmeni ve cevap vermeni istiyorum. İyi forumlar.
Buranın Türkiye olduğunu hepimiz biliyoruz bunu bize söylemene gerek yoktu.
Hile serbest konusuna bozuluyorum ben, plugin paketini söylemişsin ne alaka? Bir arkadaşta sana haksızlık yaptığımızı düşünmüş.
Sana haksızlık yapıyorsak, benim hatasız hile korumalı survival sunucuma oyuncu gelmeyince ve biz o şekilde süresi bitene kadar devam edince bize haksızlık yapılmadı mı sanıyorsunuz? Sence en büyük haksızlık sana mı yapıldı, bize mi? (Bir yanda hile serbest sunucu, diğer yanda hile korumalı sunucu)