Oyna.Minesk.Org - Mükemmel sistemler - Hileler serbest - Burası bi farklı dostum!

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Hileler serbest" diye laf atanlara söyleyeyim;
Bu sunucu yaklaşık 2 aydır açık sunucuda hileler yasak iken ilk başlarda online sayısı 20 üstüyken 2. ay online sayısı 10 un aşağısındaydı (forumda ücretli reklam verdiğim halde) Sunucumda sadece 3 vip sattım, amacım para kazanmak deil, buda kanıtı:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
(Çok çok eskiden açtığım 2 efsane sunucudan kalanlar. Merak etme sunucuyu bilemezsin eski nesil bilir.)
Bu sunucu için günlerce çalıştım sabah akşam Ve geçen hafta anladımki Türkiyede sunucu açmanın kolay olmadığını. Bende sunucuya son düzenlemeyi yaparak hileleri serbest yaptım ve yeni konu açtım. Türkiyede sunucu açmak kolay deil, bu işler böyle gidiyor. Kim 3 ay vip satmadım diye sunucuyu kapatmazki? Amacım para kazanmak olsa çoktan sunucuyu kapatıp para ile sunucu açtırmıştım benim amacım yüksek onlineli sunucu yönetmek. Türkiyede hiçkimse bir sunucunun değerini bilmiyor. İsmini vermeyeceğim bazı sunucular: Hileler serbest, alıntı haritalar, hiç düzenlenmemiş plugin paketi, sunucunun yarısı en yüksek vip, 40+ online. Neden bunlara laf atmıyorsunuzda bana atıyorsunuz? Sunucudaki her şeyi emeğimle yaptım hiçbiyerden plugin paketi indirmedim map indirmedim ve karşılığında sizin attığınız lafları gördüm. Çünkü burası Türkiye.

@Leforfs
@DonluPatron
@startcraft
@Avrillavigne
@GreyderNT
@OKANCTNGL
@talha7777
@Mr_ArifK
@Xerona
Sunucu parasini 2 ay cebimden odeyip +15 olamayip 1 VIP bile satamayan biriyim ve hicbir sekilde "Hileleri Serbest Yapayim Oyuncu Gelsin" demedim hatta tam tersine Hile Korumasini en yuksek seviyeye cikardim gunluk gelen oyunculardan Hile diye banladigim 1-2 kisi oluyor serbest yapman oyuncunu yukselttigi gibi kaliteyi dusurur bunu unutma

JusticeWhip

Pilli mafya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Yapamayınca burası TÜRKİYE. Kalk git amerikaya.Yada git Amerikadan bilmeem nerdeen sunucu aç.Tuttur lafımı geri alayım...

Pledix

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Siz bence bu adama bir yandan haksızlık yapıyorsunuz.
Bu forumda açılan çoğu Survival başlıklı sunucu aslında Hileli Sunucu!
Bu adam sadece doğru olanı başlığa yazdığı için siz tepki vermişsiniz, bence hileli sunucu kavramının üstünü kapatmak için emek survival yazanlarada tepki vermeli bu forum! Adam survival sunucu açtım yazıyor, servera bir girsen şu adam xray kullanıyor diyorsun takmıyor bile.
Umarım bahsettiğim şeyi anlamışsınızdır.

GreyderNT

Legend Server is back...
En iyi cevaplar
0
Siz bence bu adama bir yandan haksızlık yapıyorsunuz.
Bu forumda açılan çoğu Survival başlıklı sunucu aslında Hileli Sunucu!
Bu adam sadece doğru olanı başlığa yazdığı için siz tepki vermişsiniz, bence hileli sunucu kavramının üstünü kapatmak için emek survival yazanlarada tepki vermeli bu forum! Adam survival sunucu açtım yazıyor, servera bir girsen şu adam **** kullanıyor diyorsun takmıyor bile.
Umarım bahsettiğim şeyi anlamışsınızdır.
Ben *********'nin sahibiyim, belki bilirsin. En son açtığımız sunucumuz da, harika bir hile koruması sistemi hazırladık ama sonuç hüsran. Kill aura açtığınız gibi en fazla 3 saniye için de hile olanı anlıyordu sistemimiz. Biz hilesiz bir ortam istedik, anti-x ray korumasının biraz daha gelişmiş ve sorun yaratmayacak sistemini ekledik. Kim x'ray kullanıyor kim kullanmıyor rahatça öğrenebiliyorduk ki bundan da oyuncular memnun olmadı; biz ne yaptık biraz daha hafiflettik kuralları fakat yine hileyi serbest bırakmadık. Kill aura isen anında jail veya ban, sunucunun en iyi takımını hileden dolayı hepsini banladığımız oldu. @BlondeCow3765 @Oliver3765 takımın liderleri, biz acımadık oyuncular'a hile korumasında hiç taviz vermedik; oyuncular da bize acımadı ve sunucuda aktif sayısı oldukça azdı. Biz yine devam ettik, hub yaptık ettik skyblock ekledik en fazla 30-35 kişi olabildik. Sence haksızlık bize mi yapıldı yoksa bu kalitesiz server'e mi yapıldı? Biraz düşünmeni ve cevap vermeni istiyorum. İyi forumlar.

"Hileler serbest" diye laf atanlara söyleyeyim;
Bu sunucu yaklaşık 2 aydır açık sunucuda hileler yasak iken ilk başlarda online sayısı 20 üstüyken 2. ay online sayısı 10 un aşağısındaydı (forumda ücretli reklam verdiğim halde) Sunucumda sadece 3 vip sattım, amacım para kazanmak deil, buda kanıtı:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
(Çok çok eskiden açtığım 2 efsane sunucudan kalanlar. Merak etme sunucuyu bilemezsin eski nesil bilir.)
Bu sunucu için günlerce çalıştım sabah akşam Ve geçen hafta anladımki Türkiyede sunucu açmanın kolay olmadığını. Bende sunucuya son düzenlemeyi yaparak hileleri serbest yaptım ve yeni konu açtım. Türkiyede sunucu açmak kolay deil, bu işler böyle gidiyor. Kim 3 ay vip satmadım diye sunucuyu kapatmazki? Amacım para kazanmak olsa çoktan sunucuyu kapatıp para ile sunucu açtırmıştım benim amacım yüksek onlineli sunucu yönetmek. Türkiyede hiçkimse bir sunucunun değerini bilmiyor. İsmini vermeyeceğim bazı sunucular: Hileler serbest, alıntı haritalar, hiç düzenlenmemiş plugin paketi, sunucunun yarısı en yüksek vip, 40+ online. Neden bunlara laf atmıyorsunuzda bana atıyorsunuz? Sunucudaki her şeyi emeğimle yaptım hiçbiyerden plugin paketi indirmedim map indirmedim ve karşılığında sizin attığınız lafları gördüm. Çünkü burası Türkiye.

@Leforfs
@DonluPatron
@startcraft
@Avrillavigne
@GreyderNT
@OKANCTNGL
@talha7777
@Mr_ArifK
@Xerona
Buranın Türkiye olduğunu hepimiz biliyoruz bunu bize söylemene gerek yoktu.
Hile serbest konusuna bozuluyorum ben, plugin paketini söylemişsin ne alaka? Bir arkadaşta sana haksızlık yaptığımızı düşünmüş.
Sana haksızlık yapıyorsak, benim hatasız hile korumalı survival sunucuma oyuncu gelmeyince ve biz o şekilde süresi bitene kadar devam edince bize haksızlık yapılmadı mı sanıyorsunuz? Sence en büyük haksızlık sana mı yapıldı, bize mi? (Bir yanda hile serbest sunucu, diğer yanda hile korumalı sunucu)

Pledix

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben *********'nin sahibiyim, belki bilirsin. En son açtığımız sunucumuz da, harika bir hile koruması sistemi hazırladık ama sonuç hüsran. Kill aura açtığınız gibi en fazla 3 saniye için de hile olanı anlıyordu sistemimiz. Biz hilesiz bir ortam istedik, anti-x ray korumasının biraz daha gelişmiş ve sorun yaratmayacak sistemini ekledik. Kim x'ray kullanıyor kim kullanmıyor rahatça öğrenebiliyorduk ki bundan da oyuncular memnun olmadı; biz ne yaptık biraz daha hafiflettik kuralları fakat yine hileyi serbest bırakmadık. Kill aura isen anında jail veya ban, sunucunun en iyi takımını hileden dolayı hepsini banladığımız oldu. @BlondeCow3765 @Oliver3765 takımın liderleri, biz acımadık oyuncular'a hile korumasında hiç taviz vermedik; oyuncular da bize acımadı ve sunucuda aktif sayısı oldukça azdı. Biz yine devam ettik, hub yaptık ettik skyblock ekledik en fazla 30-35 kişi olabildik. Sence haksızlık bize mi yapıldı yoksa bu kalitesiz server'e mi yapıldı? Biraz düşünmeni ve cevap vermeni istiyorum. İyi forumlar.

Buranın Türkiye olduğunu hepimiz biliyoruz bunu bize söylemene gerek yoktu.
Hile serbest konusuna bozuluyorum ben, plugin paketini söylemişsin ne alaka? Bir arkadaşta sana haksızlık yaptığımızı düşünmüş.
Sana haksızlık yapıyorsak, benim hatasız hile korumalı survival sunucuma oyuncu gelmeyince ve biz o şekilde süresi bitene kadar devam edince bize haksızlık yapılmadı mı sanıyorsunuz? Sence en büyük haksızlık sana mı yapıldı, bize mi? (Bir yanda hile serbest sunucu, diğer yanda hile korumalı sunucu)
Greyder çok yanlış anlıyorsun. Sizin gibilerin sunucuları iyi olur, kaliteli olur.
Oyuncularla ilgilenirsiniz, yönetim iyi olur. Bunu yaşı küçük olan arkadaşlarımıza söylemek istemiştim.

GreyderNT

Legend Server is back...
En iyi cevaplar
0
Greyder çok yanlış anlıyorsun. Sizin gibilerin sunucuları iyi olur, kaliteli olur.
Oyuncularla ilgilenirsiniz, yönetim iyi olur. Bunu yaşı küçük olan arkadaşlarımıza söylemek istemiştim.
Haksızlık yapılması için yaş önemli değil.
Ben hile korumalı sunucu açtım bu arkadaşlar hile serbest sunucu açtılar. Benim sunucum hile korumalı diye oyuncu toplayamadı, bu arkadaşın sunucusu hile serbest diye fazla oyuncu çekecek. Sana soruyorum, haksızlık burada kime yapılıyor?

wTenqew

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tutmayacağını
Haksızlık yapılması için yaş önemli değil.
Ben hile korumalı sunucu açtım bu arkadaşlar hile serbest sunucu açtılar. Benim sunucum hile korumalı diye oyuncu toplayamadı, bu arkadaşın sunucusu hile serbest diye fazla oyuncu çekecek. Sana soruyorum, haksızlık burada kime yapılıyor?
Millet hile korumasız sunucu istiyor, hile korumalı sunucu deil.

Bunu benden iyi bilemezsin emin ol
herkes mesaj kasmak için eleştiriyor sunucuyu siz böylesiniz işte kendinizden utanın!

Gokhan_Ay

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaş Hilesiz Oynasınlar 2 3 Çocuk İçinmi Antihileyi Kaldırıyorsunuz

Arkadaş Hilesiz Oynasınlar 2 3 Çocuk İçinmi Antihileyi Kaldırıyorsunuz

Progr4mm3r

Running in the memes
En iyi cevaplar
0
Tutmayacağını

herkes mesaj kasmak için eleştiriyor sunucuyu siz böylesiniz işte kendinizden utanın!
Bir yönetim millet bunu istiyor diye her şeye kanıp uyacaksa orada ne adalet olur ne bir düzen. Yaptığının ne kadar paragözlük ve yanlış olduğunun farkındasın, bunu görebiliyorum; ancak bunun hıncını eleştirilerden çıkartamazsın, çünkü yapılan eleştirilerin hepsi sana karşı kendi eksiklerini ve hatalarını düzeltmek iiçin yapılan bir uyarıdır, kötü bir niyeti yoktur.

Bu dönemde, Minecraft sunucusu açmak istiyorsan ilgi çekici yanın hilelerin açık olması değil oynanışı olmalı. Yok efendim o öyle yaptı ben yapınca neden herkes bana bağırıyor deme. Bu forumda hak eden herkese yeteri kadar bağrılıyor zaten, üyelerin uyarı listelerinde bunun örneklerini görebilirsin.

Ayrıca, hileli bir sunucuda kalıcı oyuncuların olmaz, bunu da hatırlatayım. İki ay sonra yine sunucunu kapatırsın. Şu an sunucunun ismi lekelenmeden kuralları gözden geçirmeni öneririm.

İyi forumlar...

Shalynx1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Üzgünüm ama " Hile Serbestir" Yazısını gördükten sonra içim bulandı belki yönetimin veya topluluğun iyi olabilir ama burda çoğu servera haksızlık yapılmış hileye karşı bir tavırı olan serverlar bundan etkileniyor artı survival server dediğin zor ve eğlenceli olmalı burda oyuncun kendi gelişmeli arkadaşlıklar kurmalı şuanda çoğu arkadaşım bir survival serverından bence survival serverlarda arkadaşlık ve topluluk ön planda olmalı ve serverı bildiğin editli faction derler ya sen onun survivalini yapmışsın survival server dediğin sade ve hoş olmalı

İyi Forumlar.....

TarikHacioglu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Üzgünüm ama " Hile Serbestir" Yazısını gördükten sonra içim bulandı belki yönetimin veya topluluğun iyi olabilir ama burda çoğu servera haksızlık yapılmış hileye karşı bir tavırı olan serverlar bundan etkileniyor artı survival server dediğin zor ve eğlenceli olmalı burda oyuncun kendi gelişmeli arkadaşlıklar kurmalı şuanda çoğu arkadaşım bir survival serverından bence survival serverlarda arkadaşlık ve topluluk ön planda olmalı ve serverı bildiğin editli faction derler ya sen onun survivalini yapmışsın survival server dediğin sade ve hoş olmalı

İyi Forumlar.....
Haklısınız. Ben sunucum da ban list i göstersem ağlarsınız. Yaklaşık 70 oyuncuyu banladım sunucudan hile diye. Geriye kalan +20 temiz oyuncu. Zaten bu sunucu kapandı heralde.

Tutmayacağını

Bu foruma, bu konuyu açıyorsan, eleştri almayı bileceksin! Her yoruma "baltalama, mesaj kasma" dersen, konuyu kapat daha iyi.