Nasıl Bi Sunucuda Oynamak İsterdin

Gokhan_Ay

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nasıl bir sunucuda oynamak istersin . Güzel soru .

Sevgi saygı olucak.
Reklam yapmadan gelişecek
Ayrımcılık olmayacak .
Vip olursa kiti çok op olmayacak ( Kes. 5 Koruma 3 Zırh gibi )
Gelişmek ne çok zor ne çok kolay olucak .
Mantıklı bir konusu olucak . ( Bazıları acayip saçma da ondan )
Sıkıcı olmayacak . Kastettiğim küçük şeyler avlıyacaksın sıkıldığında görev alıcak yapıcaksın ( kolay ve birçok görev )

Bunların hepsi olan bir sunucu bulmak biraz zor :/ ( Çok zor )
Reklam Konusunda Katılmıyorum Sunucu Sahipleri İnsanları Bilgilendirmeli
Vip Eklemek Mantıklı bir şey Değil Onun Yerine Bazı Eşyaları Satarsın Sunucun İllaki Ayakta Durmalı Ama Para 2 3 Ay İçinde Düşünülemez

EmreİsHere

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Reklam Konusunda Katılmıyorum Sunucu Sahipleri İnsanları Bilgilendirmeli
Vip Eklemek Mantıklı bir şey Değil Onun Yerine Bazı Eşyaları Satarsın Sunucun İllaki Ayakta Durmalı Ama Para 2 3 Ay İçinde Düşünülemez
Bu senin görüşün saygıda duyarım ama ben şahsen bunlardan rahatsız oluyorum . Sana kolay gelsin

Heroski

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
- Adil Bir Sunucu Olacak (VIP ve Oyuncu Eşit Olacak)
- Sunucu Zor Olacak Çok Zor Para Sistemi Olacak.(Oyuncu Kaybı Yaşatabilir)
- Sunucudaki Yetkililer Küfür edeni , hakaret edeni cezalandırmalıdır.
- Sürekli Yenilikçi Olmanız Gerek (Canı sıkılanlar için bir değişiklik olur)
- Sürekli Bug , Hataları araştırmanız gerek. (Bu Şekilde Sunucunuz kaliteli olur)

Patrick_1235

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
En iyisi hub server istersen skype ekle ahmet10752 yardım edebilirim açacağın server için.

Gokhan_Ay

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
- Sürekli Bug , Hataları araştırmanız gerek. (Bu Şekilde Sunucunuz kaliteli olur)
Görüşlerin İçin Teşekkürler Profilimi İzlermisin Belki Senle Birşeyler Yapabiliriz

ILieWorldI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Vip ile oyuncu adil olamaz. Herkes yazar bunu ama en azından dengeli bir sistem kurarsın. Senin sunucu kurman için belirli bütçeye ihtiyacın var hadi kurdun diyelim. Oyuncular da çok sevdi fakat herhangi bir ayrıcalığı olmayan vip neden alsın? Saf mi o arkadaş? Kalıp şeyleri yazmayın evet p99 verilmez ama bu sunucuyu kuran oyuncular eglensin bende cebimden masraf yapayım o kadar emek verdigim halde bedava oynansın mi diyecek? Burada o kadar kalıp şeyleri yazıyorsunuz ki sadece post kasmak için..Dedikleriniz hayalden ibaret..

arifoyun

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mineplex Hypixel gibi kendine özgün ve kaliteli güzel oyunları olsun, bence yeterli. Faction, yo dostum yo
Sunucu zor olması :/ Türkiyede Boyle Bir cümle kulllanmak İmkansız.

Gokhan_Ay

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Sunucu Zor Olabilir Fakat Ben Sunucu Açsam Şahsen Vip Eklemeyip Belirli Eşyaları Satarım Her Oyuncu Benim Gözümde Aynı!

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Vip nin trk özelliği ekstra kozmetik ve adı değişik olması gerek vip nin avantajı olabilir ama oda bedava bir item olacak ama oyuncular tarafından elde edilebilen ve 1 milyon vip adı konulmayacak neymiş normal vip, diamond vip, platin vip böyle şeyler uydurmayın işte

Gokhan_Ay

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Vip nin trk özelliği ekstra kozmetik ve adı değişik olması gerek vip nin avantajı olabilir ama oda bedava bir item olacak ama oyuncular tarafından elde edilebilen ve 1 milyon vip adı konulmayacak neymiş normal vip, diamond vip, platin vip böyle şeyler uydurmayın işte
Hmm Anladığım Kadarıyla Tek VIP Olcak Vıpların Alabildiğini Oyuncularda Düşürme Şansı Olacak Doğrumu ?