Bunun kötü yanı ne anlamadım?Reklam yapmadan gelişecek
Bunun kötü yanı ne anlamadım?Reklam yapmadan gelişecek
Birçok sunucu reklam yaparak gelişiyor ( ki bunu bile zarzor yapıyorlar ) . Şahsen beni rahatsız ediyor .Bunun kötü yanı ne anlamadım?
Diyosan baskalarının sunucularında spam atarak reklam yapıyolar tabikide rahatsız edici ama onun dısında forum konusu ünlü sitelerde banner'ı vb normal şeyler.Birçok sunucu reklam yaparak gelişiyor ( ki bunu bile zarzor yapıyorlar ) . Şahsen beni rahatsız ediyor .
Reklam Konusunda Katılmıyorum Sunucu Sahipleri İnsanları BilgilendirmeliNasıl bir sunucuda oynamak istersin . Güzel soru .
Sevgi saygı olucak.
Reklam yapmadan gelişecek
Ayrımcılık olmayacak .
Vip olursa kiti çok op olmayacak ( Kes. 5 Koruma 3 Zırh gibi )
Gelişmek ne çok zor ne çok kolay olucak .
Mantıklı bir konusu olucak . ( Bazıları acayip saçma da ondan )
Sıkıcı olmayacak . Kastettiğim küçük şeyler avlıyacaksın sıkıldığında görev alıcak yapıcaksın ( kolay ve birçok görev )
Bunların hepsi olan bir sunucu bulmak biraz zor :/ ( Çok zor )
Bu senin görüşün saygıda duyarım ama ben şahsen bunlardan rahatsız oluyorum . Sana kolay gelsinReklam Konusunda Katılmıyorum Sunucu Sahipleri İnsanları Bilgilendirmeli
Vip Eklemek Mantıklı bir şey Değil Onun Yerine Bazı Eşyaları Satarsın Sunucun İllaki Ayakta Durmalı Ama Para 2 3 Ay İçinde Düşünülemez
Eyw Kardeşim Görüşlerin İçin Teşekkürler Sadece Fikrini Aldım Yanlış AnlamaBu senin görüşün saygıda duyarım ama ben şahsen bunlardan rahatsız oluyorum . Sana kolay gelsin
Görüşlerin İçin Teşekkürler Profilimi İzlermisin Belki Senle Birşeyler Yapabiliriz- Adil Bir Sunucu Olacak (VIP ve Oyuncu Eşit Olacak)
- Sunucu Zor Olacak Çok Zor Para Sistemi Olacak.(Oyuncu Kaybı Yaşatabilir)
- Sunucudaki Yetkililer Küfür edeni , hakaret edeni cezalandırmalıdır.
- Sürekli Yenilikçi Olmanız Gerek (Canı sıkılanlar için bir değişiklik olur)
- Sürekli Bug , Hataları araştırmanız gerek. (Bu Şekilde Sunucunuz kaliteli olur)
Tabikide Olabilir!Görüşlerin İçin Teşekkürler Profilimi İzlermisin Belki Senle Birşeyler Yapabiliriz
Mineplex Hypixel gibi kendine özgün ve kaliteli güzel oyunları olsun, bence yeterli. Faction, yo dostum yo
Sunucu zor olması :/ Türkiyede Boyle Bir cümle kulllanmak İmkansız.- Adil Bir Sunucu Olacak (VIP ve Oyuncu Eşit Olacak)
- Sunucu Zor Olacak Çok Zor Para Sistemi Olacak.(Oyuncu Kaybı Yaşatabilir)
- Sunucudaki Yetkililer Küfür edeni , hakaret edeni cezalandırmalıdır.
- Sürekli Yenilikçi Olmanız Gerek (Canı sıkılanlar için bir değişiklik olur)
- Sürekli Bug , Hataları araştırmanız gerek. (Bu Şekilde Sunucunuz kaliteli olur)
Hmm Anladığım Kadarıyla Tek VIP Olcak Vıpların Alabildiğini Oyuncularda Düşürme Şansı Olacak Doğrumu ?Vip nin trk özelliği ekstra kozmetik ve adı değişik olması gerek vip nin avantajı olabilir ama oda bedava bir item olacak ama oyuncular tarafından elde edilebilen ve 1 milyon vip adı konulmayacak neymiş normal vip, diamond vip, platin vip böyle şeyler uydurmayın işte