Patrick_1235
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Gokhan_Ay Kardeşim kaç gb server açıcaksın
Kardeşim Vps Alcamda Bu Konuya Karıştırmada İyi OlurGokhan_Ay Kardeşim kaç gb server açıcaksın
Evet mantığı o yani çok abartılı da olmayacak vipler.Hmm Anladığım Kadarıyla Tek VIP Olcak Vıpların Alabildiğini Oyuncularda Düşürme Şansı Olacak Doğrumu ?
İlk Olarak Tek Tür BaşlıycağımHayır her serverin gb göre bellidir kardeşim sen bir hub sunucu açarsan yüksek gb olması lazım eğer sadece factions vb açarsan o kadar rama gerek yok
Sunucun Ne Olucak Ve Tutulacıngdan Eminmisin? zor + Vip satısı olmuyan bir sunucu?İlk Olarak Tek Tür Başlıycağım
Ben İlk 3 Ay Maddi Bir Durum Beklemiyceğim Sunucumun Ne Olcağına Karar Veremedim Fikirlerinize Bakıyorum Hayla Vip Satışı Olmuycak Fakat Eşya Satışı OlcakSunucun Ne Olucak Ve Tutulacıngdan Eminmisin? zor + Vip satısı olmuyan bir sunucu?
BENDE GAZA GELDİM Zor Skyblock en son sürüm filan açmayı düsünüyomda oynanmasz diye emekler bosa gider be kardeşimBen İlk 3 Ay Maddi Bir Durum Beklemiyceğim Sunucumun Ne Olcağına Karar Veremedim Fikirlerinize Bakıyorum Hayla Vip Satışı Olmuycak Fakat Eşya Satışı Olcak
Aga Sende Hub sunucuları ikidebir ovup ovup durmazsan?Hayır her serverin gb göre bellidir kardeşim sen bir hub sunucu açarsan yüksek gb olması lazım eğer sadece factions vb açarsan o kadar rama gerek yok
Kardeşim Denersin Be İçinde KalmazBENDE GAZA GELDİM Zor Skyblock en son sürüm filan açmayı düsünüyomda oynanmasz diye emekler bosa gider be kardeşim
Aga Sende Hub sunucuları ikidebir ovup ovup durmazsan?
Kardeşim Denersin Be İçinde Kalmaz
İlgi İçin Değil Fikir İçin Açtım Kardeşim Yinede SaolasınGokhan konun Efsane ilgi gordu lan![]()
Aga bugun nie herkes bana laf sokuyo ya.İlgi İçin Değil Fikir İçin Açtım Kardeşim Yinede Saolasın
estağfurullah kardeşim Ben Senin 1.ci Oldum Lafına Kızdım Bak Bende 1.ciyim Övünmüyorum AmaAga bugun nie herkes bana laf sokuyo ya.
aga ovunmuyomki zaten konuyu kilitledim ama hlal olsun efsane mesaj atmısınestağfurullah kardeşim Ben Senin 1.ci Oldum Lafına Kızdım Bak Bende 1.ciyim Övünmüyorum Ama![]()
Diğer serverker sıkıcı En iyisi bu yawBENDE GAZA GELDİM Zor Skyblock en son sürüm filan açmayı düsünüyomda oynanmasz diye emekler bosa gider be kardeşim
Diğer serverker sıkıcı En iyisi bu yawBENDE GAZA GELDİM Zor Skyblock en son sürüm filan açmayı düsünüyomda oynanmasz diye emekler bosa gider be kardeşim