Şehitlerimiz İçin Bir Sunucu Açağim Bu Sunucu Benzersiz Olmalı Giren Oyuncular Yada Sadece Bağiş Yapmak İçin Urayan kişiler Sunucudan Etkilenmeli Ve Sunucuda vip vb. Şeyler Satin Almalı... Burda Tüm Para Tamamen Şehit Ailerinemize Bağışlamak. En azından Şehitlerimize Bunu Yapabilmeliyiz.yapabilir de neden ?
Kısacası ELYSIUM.NETWORK bakar mısının Benimde Ordan Bu Fikir Aklima geldi Böyle bir şeyDetaylı olarak bi söylesen...
Pek inandırıcı gelmedi.Şehitlerimiz İçin Bir Sunucu Açağim Bu Sunucu Benzersiz Olmalı Giren Oyuncular Yada Sadece Bağiş Yapmak İçin Urayan kişiler Sunucudan Etkilenmeli Ve Sunucuda vip vb. Şeyler Satin Almalı... Burda Tüm Para Tamamen Şehit Ailerinemize Bağışlamak. En azından Şehitlerimize Bunu Yapabilmeliyiz.
Hergün En azından 1 Şehit Haberi Gelmekte... en Azından Küçük Bir Miktarda Olsa Onlara Katkı Sağlamak.....
Suan Ekip Topluyorum İstersen Katila bilirsin Gönüllü Olarak Açilacak Sunucumuzun Adı Ayyildiz Network
İstersen Skripti yapma Ama genede Ben Sebepini Yaziyim Dedim...
Daha Öncesinde MaynGraft Network , Game Of Anadolu Network Genel Kurucusuydum Merak Etme....Toplayacağın paralarla sunucunun kirasını zor ödeyebileceğine eminim. Bu tarz işlere kalkışmayın bence. Hani 100-200 kişi oyuncu kitlen olsa ve bu tarz bir eklenti düzenlemek istesen anlarım ama..
Ve yazamadığın bir skript ile sistem kurup şehitlere para toplayacaksın? Oldukça inandırıcı geldiDaha Öncesinde MaynGraft Network , Game Of Anadolu Network Genel Kurucusuydum Merak Etme....![]()
Bu Yüzden İlk Bağişi Ben yapacağim Ve Her Bağiş kişi için Bağiş Yapma fişi veya ne verirlerse Onun Fototafını Filan AtarımPek inandırıcı gelmedi.
Bu Skript Sadece Bir İstek Factions Bölümünde Kullcanacağim İster İnanın İster İnanmayin Bu Size Kalmiş bir şey Konu Vatanımsa Para Benim İçin Önemli değildir.Ve yazamadığın bir skript ile sistem kurup şehitlere para toplayacaksın? Oldukça inandırıcı geldi![]()
Free Hosting ile hub sunucu açmak... Kafalar güzel. Sana bu zorlu serüveninde başarılar.Bu Yüzden İlk Bağişi Ben yapacağim Ve Her Bağiş kişi için Bağiş Yapma fişi veya ne verirlerse Onun Fototafını Filan Atarım
Bu Skript Sadece Bir İstek Factions Bölümünde Kullcanacağim İster İnanın İster İnanmayin Bu Size Kalmiş bir şey Konu Vatanımsa Para Benim İçin Önemli değildir.
Suan Sunucum Açık Yaklaşik 2 yada 4 ay içinde genel bitter.
+15 Oyun Buluncak... Bu Sunucuları Free Minecraft Hostinglerinden Bir Süre Karşiyacağim Sürekli Sunucu Taşiyarak Bir Süre idare Edeğim Tabi Bu süre Zarfından Bir Sponsor veya benzeri bir şey Çıkmazsa..
1 dkFree Hosting ile hub sunucu açmak... Kafalar güzel. Sana bu zorlu serüveninde başarılar.
Yalniz biz skript veya ChestCommands kullanmiyoruz o eklenti premium bir eklentiKısacası ELYSIUM.NETWORK bakar mısının Benimde Ordan Bu Fikir Aklima geldi Böyle bir şey
Orda /Market yaz Görürsün Nasıl bir şey İstediğimi Onun Aynısı Gibi Olmasına Gerek yok Ona benzer Olsun Yeter Çok Zor bir şey İstediğimin Farkindayim Ama Yaparsan Teşekkür ederim Şimdiden.
Umarım ciddi değilsindir. Eğer ciddiysen durum daha komik. Ha illa ki şehitlerin ailelerine bir yardımım dokunsun diyorsan elindeki parayı bağışla. Bu tarz gereksiz uğraşlar içine girmene gerek yok.1 dkLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.2 gb ram 999 slot 10 GÜNLÜK
BUNUN GİBİ BİR ÇOK HOSTİNG VAR
10 GÜNDE BİR BAKIM OLCAK ŞİMDİLİK...
İP GÜVENLİĞİ İÇİN PLUGİN VAR VDS İLE AKTARMALAR 1 DK AZ...
bandicoot Bağlı olduktan Sonra Sorun Olmaz...
adı neYalniz biz skript veya ChestCommands kullanmiyoruz o eklenti premium bir eklenti
Kardeşim Ben Minecrafta Yaklaşık 6-7 Belkide 8 yildir Sunucularım var...Umarım ciddi değilsindir. Eğer ciddiysen durum daha komik. Ha illa ki şehitlerin ailelerine bir yardımım dokunsun diyorsan elindeki parayı bağışla. Bu tarz gereksiz uğraşlar içine girmene gerek yok.