(İSTEK) SANAL Market

kayra06

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam Arkadaşlar Skriptle Biri Sanal Market Yapabilir mi ? ChestCommands destekli

kayra06

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
yapabilir de neden ?
Şehitlerimiz İçin Bir Sunucu Açağim Bu Sunucu Benzersiz Olmalı Giren Oyuncular Yada Sadece Bağiş Yapmak İçin Urayan kişiler Sunucudan Etkilenmeli Ve Sunucuda vip vb. Şeyler Satin Almalı... Burda Tüm Para Tamamen Şehit Ailerinemize Bağışlamak. En azından Şehitlerimize Bunu Yapabilmeliyiz.
Hergün En azından 1 Şehit Haberi Gelmekte... en Azından Küçük Bir Miktarda Olsa Onlara Katkı Sağlamak.....
Suan Ekip Topluyorum İstersen Katila bilirsin Gönüllü Olarak Açilacak Sunucumuzun Adı Ayyildiz Network
İstersen Skripti yapma Ama genede Ben Sebepini Yaziyim Dedim...

kayra06

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Detaylı olarak bi söylesen...
Kısacası ELYSIUM.NETWORK bakar mısının Benimde Ordan Bu Fikir Aklima geldi Böyle bir şey
Orda /Market yaz Görürsün Nasıl bir şey İstediğimi Onun Aynısı Gibi Olmasına Gerek yok Ona benzer Olsun Yeter Çok Zor bir şey İstediğimin Farkindayim Ama Yaparsan Teşekkür ederim Şimdiden.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Toplayacağın paralarla sunucunun kirasını zor ödeyebileceğine eminim. Bu tarz işlere kalkışmayın bence. Hani 100-200 kişi oyuncu kitlen olsa ve bu tarz bir eklenti düzenlemek istesen anlarım ama..

Leforfs

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şehitlerimiz İçin Bir Sunucu Açağim Bu Sunucu Benzersiz Olmalı Giren Oyuncular Yada Sadece Bağiş Yapmak İçin Urayan kişiler Sunucudan Etkilenmeli Ve Sunucuda vip vb. Şeyler Satin Almalı... Burda Tüm Para Tamamen Şehit Ailerinemize Bağışlamak. En azından Şehitlerimize Bunu Yapabilmeliyiz.
Hergün En azından 1 Şehit Haberi Gelmekte... en Azından Küçük Bir Miktarda Olsa Onlara Katkı Sağlamak.....
Suan Ekip Topluyorum İstersen Katila bilirsin Gönüllü Olarak Açilacak Sunucumuzun Adı Ayyildiz Network
İstersen Skripti yapma Ama genede Ben Sebepini Yaziyim Dedim...
Pek inandırıcı gelmedi.

kayra06

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Toplayacağın paralarla sunucunun kirasını zor ödeyebileceğine eminim. Bu tarz işlere kalkışmayın bence. Hani 100-200 kişi oyuncu kitlen olsa ve bu tarz bir eklenti düzenlemek istesen anlarım ama..
Daha Öncesinde MaynGraft Network , Game Of Anadolu Network Genel Kurucusuydum Merak Etme.... :)

kayra06

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pek inandırıcı gelmedi.
Bu Yüzden İlk Bağişi Ben yapacağim Ve Her Bağiş kişi için Bağiş Yapma fişi veya ne verirlerse Onun Fototafını Filan Atarım

Ve yazamadığın bir skript ile sistem kurup şehitlere para toplayacaksın? Oldukça inandırıcı geldi :)
Bu Skript Sadece Bir İstek Factions Bölümünde Kullcanacağim İster İnanın İster İnanmayin Bu Size Kalmiş bir şey Konu Vatanımsa Para Benim İçin Önemli değildir.
Suan Sunucum Açık Yaklaşik 2 yada 4 ay içinde genel bitter.
+15 Oyun Buluncak... Bu Sunucuları Free Minecraft Hostinglerinden Bir Süre Karşiyacağim Sürekli Sunucu Taşiyarak Bir Süre idare Edeğim Tabi Bu süre Zarfından Bir Sponsor veya benzeri bir şey Çıkmazsa..

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bu Yüzden İlk Bağişi Ben yapacağim Ve Her Bağiş kişi için Bağiş Yapma fişi veya ne verirlerse Onun Fototafını Filan Atarım

Bu Skript Sadece Bir İstek Factions Bölümünde Kullcanacağim İster İnanın İster İnanmayin Bu Size Kalmiş bir şey Konu Vatanımsa Para Benim İçin Önemli değildir.
Suan Sunucum Açık Yaklaşik 2 yada 4 ay içinde genel bitter.
+15 Oyun Buluncak... Bu Sunucuları Free Minecraft Hostinglerinden Bir Süre Karşiyacağim Sürekli Sunucu Taşiyarak Bir Süre idare Edeğim Tabi Bu süre Zarfından Bir Sponsor veya benzeri bir şey Çıkmazsa..
Free Hosting ile hub sunucu açmak... Kafalar güzel. Sana bu zorlu serüveninde başarılar.

kayra06

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Free Hosting ile hub sunucu açmak... Kafalar güzel. Sana bu zorlu serüveninde başarılar.
1 dk
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
2 gb ram 999 slot 10 GÜNLÜK
BUNUN GİBİ BİR ÇOK HOSTİNG VAR
10 GÜNDE BİR BAKIM OLCAK ŞİMDİLİK...
İP GÜVENLİĞİ İÇİN PLUGİN VAR VDS İLE AKTARMALAR 1 DK AZ...
bandicoot Bağlı olduktan Sonra Sorun Olmaz...

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kısacası ELYSIUM.NETWORK bakar mısının Benimde Ordan Bu Fikir Aklima geldi Böyle bir şey
Orda /Market yaz Görürsün Nasıl bir şey İstediğimi Onun Aynısı Gibi Olmasına Gerek yok Ona benzer Olsun Yeter Çok Zor bir şey İstediğimin Farkindayim Ama Yaparsan Teşekkür ederim Şimdiden.
Yalniz biz skript veya ChestCommands kullanmiyoruz o eklenti premium bir eklenti

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
1 dk
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
2 gb ram 999 slot 10 GÜNLÜK
BUNUN GİBİ BİR ÇOK HOSTİNG VAR
10 GÜNDE BİR BAKIM OLCAK ŞİMDİLİK...
İP GÜVENLİĞİ İÇİN PLUGİN VAR VDS İLE AKTARMALAR 1 DK AZ...
bandicoot Bağlı olduktan Sonra Sorun Olmaz...
Umarım ciddi değilsindir. Eğer ciddiysen durum daha komik. Ha illa ki şehitlerin ailelerine bir yardımım dokunsun diyorsan elindeki parayı bağışla. Bu tarz gereksiz uğraşlar içine girmene gerek yok.

kayra06

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir kaç tane 1 aylık Hosting veren Siteler veriyorum 5 gb ramla birlikte 5 slot olyor ama Slota bir Çözüm bulursam Ayda 1 kez Bakım...

Yalniz biz skript veya ChestCommands kullanmiyoruz o eklenti premium bir eklenti
adı ne

Umarım ciddi değilsindir. Eğer ciddiysen durum daha komik. Ha illa ki şehitlerin ailelerine bir yardımım dokunsun diyorsan elindeki parayı bağışla. Bu tarz gereksiz uğraşlar içine girmene gerek yok.
Kardeşim Ben Minecrafta Yaklaşık 6-7 Belkide 8 yildir Sunucularım var...
Tecrübem tam....
Ekiplerim tam...
Sadece bir kaç değişlik gerek....
Sana Ne desem Parayi Şehit Ailerine Vereceğimi İnandıramıcağim...
Uzatmaya Gerek yok....

AKADAŞLAR BANA İNANMAİP VEYA YAPMAK İSTEMİYORSANIZ GEREKSİZ YORUM AYMAYİN BENİ TANIYAN BU FORUMDA AZ KİŞİ ZATEN ÇOK FORUMLARDA TAKİLMİYORUM YAŞİM 19 BU ARADA.