AAC ile alakalı bi sorum var

EmreAAyaz

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar aacyi alıcam karar verdim de asıl merak ettiğim satın aldıktan sonra bize sadece jarmı veriyo yani 0 ayarmı veriliyo yoksa düzgün bi şekilde ayarlanmış bi pl mi veriyo

Pledix

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ayarlı bir AAC gelir fakat adam ayarlarken tüm ayarlara yeterli zamanı ayıramadığı için sunucuda gereksiz atılmalar gerçekleşiyor.
Fakat genede iyidir, piyasadaki en iyi hile korumasıdır diyebilirim.
İstediğin zaman istediğin kadar istediğin sürümü indirebilirsin.

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
AAC İyidir Eğer Gönlün Yoksa Ona DakataAntiCheat Kullanabilirsin Ama Oda Türkçe Karakter Engeller Söyliyimde :/

IrfanDuman

Future Development Team
En iyi cevaplar
0
yorumlar uzundu okumnadım aac muhteşem bana önceden nocheatplusdan uyarı geliyor adamlara kapat diyorum kapamıyorlar sinir krizi geçiriyordum aac satın aldım artık okadar rahat maden eventi ve o kadar rahat sunucudan çıkıyorum ki :) ama bir kaç bugu var ama al derim güzel yani

EmreAAyaz

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yorumlar uzundu okumnadım aac muhteşem bana önceden nocheatplusdan uyarı geliyor adamlara kapat diyorum kapamıyorlar sinir krizi geçiriyordum aac satın aldım artık okadar rahat maden eventi ve o kadar rahat sunucudan çıkıyorum ki :) ama bir kaç bugu var ama al derim güzel yani
hocam peki pvpden çıkılınca adamın kill yeme olayını falan nasıl yaptın aac ile uyuşan pl bulamadım

Pledix

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
on quit:
if {pvp.%player%} is true:
damage 1000 hearts by player (bu satırdan emin değilim)

skript ile bu gibi bir şey yapabilirsin

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
on quit:
if {pvp.%player%} is true:
damage 1000 hearts by player (bu satırdan emin değilim)

skript ile bu gibi bir şey yapabilirsin
Bu kodun oyuncu oyundan çıkmadan hemen önce çalışacağından emin misin? Bildiğim kadarıyla oyuncu çıkış yaparken veya yaptıktan hemen sonra tetikleniyor olmalı.

Pledix

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu kodun oyuncu oyundan çıkmadan hemen önce çalışacağından emin misin? Bildiğim kadarıyla oyuncu çıkış yaparken veya yaptıktan hemen sonra tetikleniyor olmalı.
Haklısınız dalgın bir kafayla yazdım bu mesajı :)
Şöyle bir şey yapabiliriz eğer oyuncu çıkış yaptığında pvpdeyse bir değer eklenir.
Oyuncu tekrar giriş yaptığında eğer o değer eklenmişse oyuncuya kill çekilir ve değer sıfırlanır.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Haklısınız dalgın bir kafayla yazdım bu mesajı :)
Şöyle bir şey yapabiliriz eğer oyuncu çıkış yaptığında pvpdeyse bir değer eklenir.
Oyuncu tekrar giriş yaptığında eğer o değer eklenmişse oyuncuya kill çekilir ve değer sıfırlanır.
Oyuncu çıktıktan bir kaç dakika sonra katılırsa bir işe yaramaz. Öldüren oradan çoktan uzaklaşmış olabilir.

Configden şu ayarı deneyin: "kill_loggers: true"

KharooNn

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Beyler benim de bir sorum var
Bende AAC almayı düşünüyorum ama pluginlerden fazla anlamıyorum ben bunu orjinal olarak aldıgım zaman üstüne ayar yapmam gerekicekmi. Bilgisi olan yardımcı olabilirmi.

AlperKTS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
7
Beyler benim de bir sorum var
Bende AAC almayı düşünüyorum ama pluginlerden fazla anlamıyorum ben bunu orjinal olarak aldıgım zaman üstüne ayar yapmam gerekicekmi. Bilgisi olan yardımcı olabilirmi.
Bunun İçin Konu Açarsanız Daha Fazla Kişi İlgilenecektir. İngilizce Kaynaklı Videolar İzleyerek Öğrenebiilirsiniz..