şu anda mobiledeyim eve geçince atarimçok rahat şekilde internetten bulabiliyosun fakat sürümleri sorun oluyo işte peki speedmine gibi hileleri nasıl engelleyebilirim
hocam peki pvpden çıkılınca adamın kill yeme olayını falan nasıl yaptın aac ile uyuşan pl bulamadımyorumlar uzundu okumnadım aac muhteşem bana önceden nocheatplusdan uyarı geliyor adamlara kapat diyorum kapamıyorlar sinir krizi geçiriyordum aac satın aldım artık okadar rahat maden eventi ve o kadar rahat sunucudan çıkıyorum kiama bir kaç bugu var ama al derim güzel yani
Bu kodun oyuncu oyundan çıkmadan hemen önce çalışacağından emin misin? Bildiğim kadarıyla oyuncu çıkış yaparken veya yaptıktan hemen sonra tetikleniyor olmalı.on quit:
if {pvp.%player%} is true:
damage 1000 hearts by player (bu satırdan emin değilim)
skript ile bu gibi bir şey yapabilirsin
Haklısınız dalgın bir kafayla yazdım bu mesajıBu kodun oyuncu oyundan çıkmadan hemen önce çalışacağından emin misin? Bildiğim kadarıyla oyuncu çıkış yaparken veya yaptıktan hemen sonra tetikleniyor olmalı.
Oyuncu çıktıktan bir kaç dakika sonra katılırsa bir işe yaramaz. Öldüren oradan çoktan uzaklaşmış olabilir.Haklısınız dalgın bir kafayla yazdım bu mesajı
Şöyle bir şey yapabiliriz eğer oyuncu çıkış yaptığında pvpdeyse bir değer eklenir.
Oyuncu tekrar giriş yaptığında eğer o değer eklenmişse oyuncuya kill çekilir ve değer sıfırlanır.
Bunun İçin Konu Açarsanız Daha Fazla Kişi İlgilenecektir. İngilizce Kaynaklı Videolar İzleyerek Öğrenebiilirsiniz..Beyler benim de bir sorum var
Bende AAC almayı düşünüyorum ama pluginlerden fazla anlamıyorum ben bunu orjinal olarak aldıgım zaman üstüne ayar yapmam gerekicekmi. Bilgisi olan yardımcı olabilirmi.
TeşekkürlerBunun İçin Konu Açarsanız Daha Fazla Kişi İlgilenecektir. İngilizce Kaynaklı Videolar İzleyerek Öğrenebiilirsiniz..