Hem normal world için hemde nether için spawn point belirlemelisin komutları zaten konuda yazıyor. Konuda belirtilenleri düzgün bir şekilde yaparsan sorun çıkmayacaktır.Teşekkürler,fakat geri adaya dönmek için,portala girdiğimde belirledigim portala geliyor adadan geldigim portala dönmesi için ne yapmalıyım ?
Söylediğin şeyi bu pluginle yapamıyorsun maalesef ama konu üzerinden isteklerini belirtirsen eklemeye çalışırım. Şuanda sadece belirli bir yere dönebiliyorsun.Dediğini yaparsam netherdeki portala geçince adalardan birine belirlediğim portala gider fakat ben bu netherdeki portala girince hangi portaldan geldiyse geri o portala dönsün istiyorum
SilkSpawners kullanıyor olman lazım. Piyasadaki birçok perm plugininde dünyaya özel perm olayı vardır. Nether dünyasında oyunculara SilkSpawners permi vermezsin veya "-" perm verirsin.Merhaba,Nether dünyasında spawner kırıp alabilmeyi nasıl engelleyebilirim ?
Kullandığın permission pluginini söylersen yardım edebilirim.Nasıl yapabilirim veya skripti varmı ?
Group manager