ASkyBlock Nether Sorunu

Batu44

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Ben World Nether Calıssın istiom Ama Adamlar Portaldan Gecince ASkyBlock nethere Gidiyolar orası bom boş acayip bir yer normal nether istiyorum ben nasıl kaldırcam ASkyBlock Nether Dünyasını

Batu44

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Teşekkürler,fakat geri adaya dönmek için,portala girdiğimde belirledigim portala geliyor adadan geldigim portala dönmesi için ne yapmalıyım ?

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler,fakat geri adaya dönmek için,portala girdiğimde belirledigim portala geliyor adadan geldigim portala dönmesi için ne yapmalıyım ?
Hem normal world için hemde nether için spawn point belirlemelisin komutları zaten konuda yazıyor. Konuda belirtilenleri düzgün bir şekilde yaparsan sorun çıkmayacaktır.

Batu44

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Dediğini yaparsam netherdeki portala geçince adalardan birine belirlediğim portala gider fakat ben bu netherdeki portala girince hangi portaldan geldiyse geri o portala dönsün istiyorum

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Dediğini yaparsam netherdeki portala geçince adalardan birine belirlediğim portala gider fakat ben bu netherdeki portala girince hangi portaldan geldiyse geri o portala dönsün istiyorum
Söylediğin şeyi bu pluginle yapamıyorsun maalesef ama konu üzerinden isteklerini belirtirsen eklemeye çalışırım. Şuanda sadece belirli bir yere dönebiliyorsun.

Batu44

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Merhaba,Nether dünyasında spawner kırıp alabilmeyi nasıl engelleyebilirim ?

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

Multiverse gereksinimi var. Bu işlemleri yaptığın zaman worldlerinin permleri birbirleriyle eşitlenmeyecektir. Bunun anlamı bir oyuncuya "world" dünyasındayken bir perm verirsen aynı perm "world2" dünyasında geçerli olmayacaktır. Bunu göze alarak yapmalısın bu işlemi.