Askeri Haritam

DareDevil1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İlk haritam fikirlerinizi merak ettim haritamı yorumlar mısınız devam etmeyi düşünüyorum:pala:

Virüstotal:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Yanlışım varsa yorumda yazarsanız düzenlerim forumda yeniyim

Ekli dosyalar

• Askeriye Harita.rar
    1.5 MB · Görüntüleme: 253
Son düzenleme:

TrRolLing

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Güzel olmuş ama bayrağı daha iyi yapabilirsin ve bayrağı yukarı koy bence bir direkte asılı felan dursun.

Xeressa

Team Ronin
En iyi cevaplar
0
Eline sağlık, daha devasa ve gerçekçi yaparsan hoş olur. Bir de dağlık taşlık arazi, bayır falan da ekleyebilirsin. Ya da çadır... Virüstotal eklemeyi de unutma.

Legoas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba,
Benim aklıma şöyle bir şey geldi. Bence bir üs yap. Ve oranın alt tarafında garaj gibi yer olsun. Çarpraz bloklarla oralarda F-16 türü uçaklar olsun. Tellerle kaplı bir alanda ise Tanklar... Ve birde adını unuttum havaalanlarında idi. Ya işte kule asşdlasd

DareDevil1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Eline sağlık, daha devasa ve gerçekçi yaparsan hoş olur. Bir de dağlık taşlık arazi, bayır falan da ekleyebilirsin. Ya da çadır... Virüstotal eklemeyi de unutma.
Reyiz eleştirin için teşekkür ederim zaten virüstotal var :lol:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Merhaba,
Benim aklıma şöyle bir şey geldi. Bence bir üs yap. Ve oranın alt tarafında garaj gibi yer olsun. Çarpraz bloklarla oralarda F-16 türü uçaklar olsun. Tellerle kaplı bir alanda ise Tanklar... Ve birde adını unuttum havaalanlarında idi. Ya işte kule asşdlasd
Mantıklı fikir 2. versiyonda ekliyeceğim :D