Yeni İP : RoyalCraft.Nitrado.Net ONLİNE ! |Survival&PvP| Alım VAR !

Sunucumuza Hangi Minigames'in Eklenmesini İsterdiniz

• Kullanılan toplam oy
    36

ZediaphBack

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen ciddimisin?
Hem sunucularda reklam yapıyorsun. Sonra da adam gibi dursaydın banlanmazdın diyorsun.
Sunucunuzu bir şey zannetmiştim de. Neyse kestane çıktı.
Ben seni forumda iyi takip ettim merak etme tüm sunucuları kötülüyorsun bu şekilde ama cidden umrumda değil bu saatten sonrada cevap vermiyeceğim

iFredy

Play.FunnyPvP.Net
En iyi cevaplar
0
sunucda ki rank sistemi çok sacma adama dia set falan veriliyor pvp serveri bu

LASTBLOW23

Marangoz
En iyi cevaplar
0
kardeşim emeğimizle adam kesip elmas kasıp set alıyorsak bu suç mu? bu suç ise bütün serverler kapatılmalı
ama biz kendimiz emeğimizle oynuyoruz bir uğraş veriyoruz sen adamlara dia set veriliyor diyorsun ayıp etme be
iyi forumlar...

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Emek verip elmas set almak ne kadar doğru ? Emekle kasmak alın terini akıtıp zamanını bir şey üzerinde harcamaktır ama siz olaya bayağı Fransız kalmışsınız. Nerede kolay emek hırsızlığı sayesinde bir noktaya gelen varsa elmas set dağıtıp gündeme oturmaya çalışıyor zaten. Kurucu, Admin, Rehberlik ve Youtuber alımları varmış hey maşallah panele ortak arıyorsanız bir iki tanıdığıma yönlendireyim sizi. Sunucu kötülemek ile sunucu eleştirmek farklıdır aradaki farkı anlayana kadar sadece konu güncellemeye bakmanı öneririm.

ZediaphBack

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rank sistemimiz Değiştirildi 1 hafta oldu değiştireli dia set felan verilmiyor.
kardeşim emeğimizle adam kesip elmas kasıp set alıyorsak bu suç mu? bu suç ise bütün serverler kapatılmalı
ama biz kendimiz emeğimizle oynuyoruz bir uğraş veriyoruz sen adamlara dia set veriliyor diyorsun ayıp etme be
iyi forumlar...
Önceki Rank sisteminden bahsediyor arkadaş bilip bilmeden yorum yapmasalar keşke :) FunnyCraft17 den bahsediyorum.
Emek verip elmas set almak ne kadar doğru ? Emekle kasmak alın terini akıtıp zamanını bir şey üzerinde harcamaktır ama siz olaya bayağı Fransız kalmışsınız. Nerede kolay emek hırsızlığı sayesinde bir noktaya gelen varsa elmas set dağıtıp gündeme oturmaya çalışıyor zaten. Kurucu, Admin, Rehberlik ve Youtuber alımları varmış hey maşallah panele ortak arıyorsanız bir iki tanıdığıma yönlendireyim sizi. Sunucu kötülemek ile sunucu eleştirmek farklıdır aradaki farkı anlayana kadar sadece konu güncellemeye bakmanı öneririm.
Alım Yoktur Kendi ekibimiz var ve Rank sistemi değiştirildi İyi forumlar.

iFredy

Play.FunnyPvP.Net
En iyi cevaplar
0

sanırım değişmiş olan rütbe sistemi bu gerçekten çok güzel adam hackı da acmıs herkesi kesiyor adam emerald rütbe hack olamaz dersiniz şimdi

ZediaphBack

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0

sanırım değişmiş olan rütbe sistemi bu gerçekten çok güzel adam hackı da acmıs herkesi kesiyor adam emerald rütbe hack olamaz dersiniz şimdi
Hack değil diye bir şey demedim Rütbe sistemi kit veya elmas set vermiyor adam öldükçe elmas kasıyorsunuz /market ten alışveriş yapabiliyorsunuz FFA Hep bir açık yakalama derdindesiniz Konuyu baltalamazsan sevinirim iyi forumlar.

iFredy

Play.FunnyPvP.Net
En iyi cevaplar
0
Hack değil diye bir şey demedim Rütbe sistemi kit veya elmas set vermiyor adam öldükçe elmas kasıyorsunuz /market ten alışveriş yapabiliyorsunuz FFA Hep bir açık yakalama derdindesiniz Konuyu baltalamazsan sevinirim iyi forumlar.
server hakkında yorum yapıyorum ipban yiyorum ne kadarda güzel

iFredy

Play.FunnyPvP.Net
En iyi cevaplar
0
Sunucu Gayet Başarılı
Hile Koruması : güzel çalışıyor.(denendi)
Bot Koruması : Çalışır durumda(denendi)
DDOS koruması: Çalıştığını düşünüyorum (denenmedi)
Ayrıca Rank sistemi ve /market olayı gayet başarılı buildler harika Featherboard paralı sürüm sanırsam Yetkililer gayet ilgili ve adil oyuncular ve ortam harika serverinize 1 oyuncu daha kazandınız 10/10 puanım !
yan hesapla post kasmak'da da üstünüze yok

iFredy

Play.FunnyPvP.Net
En iyi cevaplar
0
Sunucu Gayet Başarılı
Hile Koruması : güzel çalışıyor.(denendi)
Bot Koruması : Çalışır durumda(denendi)
DDOS koruması: Çalıştığını düşünüyorum (denenmedi)
Ayrıca Rank sistemi ve /market olayı gayet başarılı buildler harika Featherboard paralı sürüm sanırsam Yetkililer gayet ilgili ve adil oyuncular ve ortam harika serverinize 1 oyuncu daha kazandınız 10/10 puanım !

Yan hesap derken ? Yiton reklamcısı serverin ben moderatorüyüm ve server ile ilgili vermiş olduğumuz bilgiler tamamen doğru kanıtlı bilgilerdir. sizin gibi serveri kötülemek için 10-20 hesapla ban yiyipte ısrarla gelmiyoruz servere :)
ben sizin serverinize tek hesapla girdim adam gibi yorum yapmama rağmen ban yedim umrumda değil boyle giderse cok oyuncu kaybedersiniz meraklı değilim serverinize