Mesajlara ve konulara cevap veriyorum :
Lapisi hala saçma buluyorum. bir arkadaş demişti, liseli veya üniversiteli olgun birisi bu işlerle uğraşmaz diye

Dostum Hypixel de 18 yaş altı olan bir çalışan göremezsiniz

Öncekiler çok güzeldi, gidiyordun kaleni yapıyordun, geliştiriyordun, baya savaşıyordun. Factions kavramını lapise çeviren bir milletiz.
Arkadaşın biri ileride düzelir demişti. Biz hazırcılığa devam edersek eğer, 1-2 skript ve plugin bilgimiz var diye server açarsak tek farkınız onlar olacak. Oyuncular farkı çok az diye başka serverları seçecek. Şimdi değiniyorum :
Hypixel , Mineplex de türkler de var. Aynı bizim gibi bu durumlara katlanamayan. Ben adamlarla bizzat konuştum. Ülkemizin server anlayışından memmun değiliz, Türklerdeki bu anlayış bizi soğuttu. Yabancıların serverlarında oynuyoruz ancak türkçe olmadığından dolayı zevk alamıyoruz...
ve bir diğer konu ise Yabancılarda birbirine düşman olup kötüleme diye bir şey yok. Hazıra kaçmak da yok ve sadece kendilerine değil tüm Asya ve Avrupa'ya hizmet veriyorlar. Biz daha kendimizi avutamazken onlar Asya ve Avrupa oyuncularını alıyor.
Açıkçası bende yabancı serverlara çekinerek giriyorum. Arkadaşlarıma sorarsanız türk serverları bitmeden yabancılara geçmiyorum. Onlar kazanacağına neden Türkler kazanmasın ?
birkaç kişi şu kit anlayışına da değinmiş. P3 müş , P4 müş. Arkadaşlar tamam Özel hesaplar kendinden düşük oyuncuları eziyor ve hoşuna gidiyor ama herkese eşit hizmet vermek zorundasınız. Normal oyuncular bu durumdan bıkıp çıkacak, VIP lerde başınızın etini yiyip "ben bunun için mi para verdim !!" diye başınızın etini yiyp, onlarda terk edecekler. Bir baktınız ki, yalnız başınızasınız.
Yine yabancılara değiniyorum : VIP hesaplar öyle bir ayarlanmış ki, birbirini ezemiyorlar. Daha çok özellik ve efektler üzerine kurulmuş. Ve oyuncularda gayet memmun.
Hazır VIP'de iken şunu da değineyim : "EULA" sözleşmesinde serverlardan para kazanmak yasak. Saçmalık. Ben o kadar emek vereyim, günlerimi harcayayım, kazancım olmasın mı ?
Arkadaşlar doğru söylüyorsunuz babasından para alıp server kuranlar var. Server kuracaksanız benim ondan ne farkım var diyerek başlayın. Farkınız olsun ki tercih edilin.