Neden olmasın ki? Herkes birleşse, ortaya dudak uçuklatan mimariler bile çıkar. Pluginleri TheLegend'e bırakıyorum ben.Bu fikri ortaya atan 1-b sınıfı öğrencisi @knife67 'ye teşekkür ediyoruz ve alkışlarla sırasına alıyoruz. Ciddi ciddi böyle bir şeyin olabileceğini mi sandınız?
Herkes *birleşse* tabi ki çok güzel bir şey çıkar ortaya. Fakat sorun işte bu *birleşme* olayı. @MustafaMertBulut 'a hak veriyorsan banada hak veriyor olman gerekir çünkü bende yorumumu bunun gibi etkenleri baz alarak yaptım. Birbirini tanımayan bu kadar insanın bir arada koordine bir şekilde çalışması, yaptığı işten zevk alması ve birbirine güvenmesi imkansıza çok yakın değil mi?Neden olmasın ki? Herkes birleşse, ortaya dudak uçuklatan mimariler bile çıkar. Pluginleri TheLegend'e bırakıyorum ben.Valla oyuncu konusundan da en az 6000 - 7000 online çeker. CubeCraft - HiveMC vs. ler den neyimiz eksik? Fazlamız bile var. Sen kendinden emin değilsen herkes adına yorum yapma. İyi forumlar.
@YasirUS un dediği doğru.birçok kişi ihanet edicektir.
Evet ama sonuçta kendi sunucusunu kapatıcak. Haklısın, hiç bi şekilde haksızsın demedim veya ifade etmedim. Bazı kişileri toplarsak olabilir. 15 - 16 - 17 yaş üstü yetkililer olursa, neden olmasın ki? CubeCraft'ta milyonlarca yetkili var. Bir ara girip bak derim.Herkes *birleşse* tabi ki çok güzel bir şey çıkar ortaya. Fakat sorun işte bu *birleşme* olayı. @YasirUS 'a hak veriyorsan banada hak veriyor olman gerekir çünkü bende yorumumu bunun gibi etkenleri baz alarak yaptım. Birbirini tanımayan bu kadar insanın bir arada koordine bir şekilde çalışması, yaptığı işten zevk alması ve birbirine güvenmesi imkansıza çok yakın değil mi?
Evet ama sonuçta kendi sunucusunu kapatıcak. Haklısın, hiç bi şekilde haksızsın demedim veya ifade etmedim. Bazı kişileri toplarsak olabilir. 15 - 16 - 17 yaş üstü yetkililer olursa, neden olmasın ki? CubeCraft'ta milyonlarca yetkili var. Bir ara girip bak derim.
Sen kendinden emin değilsen herkes adına yorum yapma. İyi forumlar.
Bizim millet "Ora vericeğim paraya, kendim sunucu açarım." düşüncesine kapılır.CubeCraft, buradaki gibi hadi toplanıp sunucu açalım mantığı ile kurulmadı. Orada çalışanlar belirli bir ücret karşılığında çalışıyorlar ve yaptıkları işte iyiler. Eğer sen bir proje başlatırsan ve bu projene karşılığını ödeyerek birilerini eklersen bir CubeCraft olabilirsin. Fakat herkesin gönüllü olarak çalışmasını beklersen boşa çırpınırsın.
Olayı yanlış anladın. "Bizim millet" para vermeyecek, projeyi başlatan kişi "bizim millet" 'e çalışmaları karşılığında para verecek. İşler bu şekilde yürür. Çalışan kişiden para almazsınBizim millet "Ora vericeğim paraya, kendim sunucu açarım." düşüncesine kapılır.Neyse anlaşıldı çıkmaza giriyoruz. Size iyi akşamlar.
"Karı" elde etme peşinde olsan burada olmazsın zatenBen şahsen bu işten para karı elde etme peşinde değilim. Biz Türklerinde gerçek, özgün fikirlerle, kar amacı gütmemesiyle, devrim niteliğinde bir server yapabileceğine inanıyorum. Yani bir grup kurarız misal bir kale mimarisi istersin 50 kişi birden tamamlar. Bence başarılabilir bunlar.
*Forum liderliği ÖNDERLİĞİNDE başarılabilir ancak.
E bu biraz imkansız gibi. Ama büyük ve kararlı bir ekip başarabilir.