nasil dağ yapicağimi çözemedim halaworld painterla yap, 5 dakkanı almaz .
evet imanty şehrini inşa edicem terrain lazim :/No game no life mı o ?
brush indireceksin , yukarı ok tuşu var bitane ona tıklayıp indirdiğin brusha tıklayacaksın , bu kadar.nasil dağ yapicağimi çözemedim hala![]()
Ben bu forumda çok kişiye yardim etmiştim ondan saysakbrush indireceksin , yukarı ok tuşu var bitane ona tıklayıp indirdiğin brusha tıklayacaksın , bu kadar.
He yaparım istersen fakat bedava olmazbunun ötv si var, kdv si var, gelir vergisi var, kahve parası var, varda var .
Not : Aslında nakit bir şey beklemiyorum ödeme olarak, yani para ödemene gerek yok... Skype'ındaki kişi sayısı fazlaysa anons atmanı isteyeceğim.
eee üzgünüm, herşeyin bir şeyi var...İş başka , dostluk başka... Ama bana ufak bir iyilik borcun olsun diyelim.. (GodFather style)Ben bu forumda çok kişiye yardim etmiştim ondan saysak, sadece tanidiklar ekli skype
kare şeklinde ve çok küçüktü :'(, neyse ben kendim öğrenicem artık yapmayieee üzgünüm, herşeyin bir şeyi var...İş başka , dostluk başka... Ama bana ufak bir iyilik borcun olsun diyelim.. (GodFather style)
Neyse saat daha erkenmiş, hızlıca bitane yapıp atacağım...
200x200 yetermi?
Yuvarlak kısmına dikkat etmedim... Ayrıca 1 saat geç cevap verdin , program açıkken boyutunu büyütüp yuvarlak yapardım.kare şeklinde ve çok küçüktü :'(, neyse ben kendim öğrenicem artık yapmayi
Bana sadece orasi lazimSana tavsiyem ya da daha çok terraini yapıcak kişiye tavsiyem sadece animede görülen yerler yetmeyebilir.Yakınlarda filmi çıkacak sanırım ordaki yeni yerleri yada manga serisindeki yerlerdende kullanması.Çünkü Genellikle Animeler Değiştirilerek Ama Konuda Sabit Kalınarak Yapılıyor Bazı Yerler.
Bana sadece orasi lazim