Terrain yapabilecek ?

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0

Bu araziyi yapabilecek birisine ihtiyacim var, etrafi dağlarla çevrili bi kısmı kara bi kısmını denizin oluşturduğu daire şeklinde bir terrain

AnadoluNW

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
nasil dağ yapicağimi çözemedim hala :(
brush indireceksin , yukarı ok tuşu var bitane ona tıklayıp indirdiğin brusha tıklayacaksın , bu kadar.
He yaparım istersen fakat bedava olmaz -_- bunun ötv si var, kdv si var, gelir vergisi var, kahve parası var, varda var .
Not : Aslında nakit bir şey beklemiyorum ödeme olarak, yani para ödemene gerek yok... Skype'ındaki kişi sayısı fazlaysa anons atmanı isteyeceğim.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
brush indireceksin , yukarı ok tuşu var bitane ona tıklayıp indirdiğin brusha tıklayacaksın , bu kadar.
He yaparım istersen fakat bedava olmaz -_- bunun ötv si var, kdv si var, gelir vergisi var, kahve parası var, varda var .
Not : Aslında nakit bir şey beklemiyorum ödeme olarak, yani para ödemene gerek yok... Skype'ındaki kişi sayısı fazlaysa anons atmanı isteyeceğim.
Ben bu forumda çok kişiye yardim etmiştim ondan saysak :D, sadece tanidiklar ekli skype

AnadoluNW

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben bu forumda çok kişiye yardim etmiştim ondan saysak :D, sadece tanidiklar ekli skype
eee üzgünüm, herşeyin bir şeyi var...İş başka , dostluk başka... Ama bana ufak bir iyilik borcun olsun diyelim.. (GodFather style)
Neyse saat daha erkenmiş, hızlıca bitane yapıp atacağım...
200x200 yetermi?

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
eee üzgünüm, herşeyin bir şeyi var...İş başka , dostluk başka... Ama bana ufak bir iyilik borcun olsun diyelim.. (GodFather style)
Neyse saat daha erkenmiş, hızlıca bitane yapıp atacağım...
200x200 yetermi?
kare şeklinde ve çok küçüktü :'(, neyse ben kendim öğrenicem artık yapmayi

AnadoluNW

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
kare şeklinde ve çok küçüktü :'(, neyse ben kendim öğrenicem artık yapmayi
Yuvarlak kısmına dikkat etmedim... Ayrıca 1 saat geç cevap verdin , program açıkken boyutunu büyütüp yuvarlak yapardım.
Neyse kendin öğrenmen bencede daha iyi, kafanakileri oluşturmanın en iyi yolu bir işi kendin yapmaktır, bol şans.

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana tavsiyem ya da daha çok terraini yapıcak kişiye tavsiyem sadece animede görülen yerler yetmeyebilir.Yakınlarda filmi çıkacak sanırım ordaki yeni yerleri yada manga serisindeki yerlerdende kullanması.Çünkü Genellikle Animeler Değiştirilerek Ama Konuda Sabit Kalınarak Yapılıyor Bazı Yerler.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Sana tavsiyem ya da daha çok terraini yapıcak kişiye tavsiyem sadece animede görülen yerler yetmeyebilir.Yakınlarda filmi çıkacak sanırım ordaki yeni yerleri yada manga serisindeki yerlerdende kullanması.Çünkü Genellikle Animeler Değiştirilerek Ama Konuda Sabit Kalınarak Yapılıyor Bazı Yerler.
Bana sadece orasi lazim