Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gerçekten raiding, ekonomi, iyi bir yönetime sahip ve hile barındırmayan bir Factions sunucu açıldı mı yani? Öyleyse ismini söylede bilelim, çünkü ne duydum nede gördüm.
Gerçekten raiding, ekonomi, iyi bir yönetime sahip ve hile barındırmayan bir Factions sunucu açıldı mı yani? Öyleyse ismini söylede bilelim, çünkü ne duydum nede gördüm.
O kadarda abartmadilar ama opfactionlara göre daha mantıklı sunucular açıldı gerçi çoktan öldüler... Yapim aşamasinda olan blazzed diye bi sunucu var dediğine en yakin bu sanırım.
O kadarda abartmadilar ama opfactionlara göre daha mantıklı sunucular açıldı gerçi çoktan öldüler... Yapim aşamasinda olan blazzed diye bi sunucu var dediğine en yakin bu sanırım.
İşte bahsettiğim olayda bu. Bu yazdıklarım Factions'ın temelidir fakat Türkiye'de 2 tanesinin bile bir arada bulunduğu bir sunucu göremezsin. Eğer gerçekten bir Factions sunucu açılırsa tutmamasının imkanı yoktur bence. Söylediklerim abartı gibi geldiyse vaktini ayırıp ecnebilerin Factions sunucularına bakabilirsin. 15 yaşında çocukların açtığı sunucularda bile bu özelliklerin en azından yarısı var.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.