CodeR12
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba Değerli forum üyeleri ben CodeR12/ Konudan Hemen Bahsedeceğim ben 2017 de Rütbe sistemine dayalı bir pvp sunucu açacağım ekip hazır sadece 2017 martı bekliyoruz. Neyse lafı uzatmadan Kendime Bir Ekip aramaktayım Çok deneyimli oluduğumu bilenler vardır (MCSG de Moderator olmuşluğum var) Dilerseniz Ozelliklerime geçelim
/ Moderatoluk Ve Adminlik Konusunda Uzmanım Daha Önce 8 serverde Moderatorluk 12 serverde Adminlik Yaptım Serveri Türkiye Sıralamasına Sokabilmeye Çalışırım Genellikle Çok Aktifimdir Haftasonları Günde 10 saat Girerim Abartısız Komut Bilgim Mükemmeldir Serveri Adam Edeceğime Emin Olabilirirsin Yaşım 14.5 BU arada Söylemiş Olayım. Admin Veya Moderator Olursam Neler Yaparım. Sunucunun Plugin Hataları Varsa Düzeltirim. Oyunculara Olabildiğince ilgi gösterip Sorunlarını Anlarım. Kurucuyu Dinlerim Kendisine Saygı Duyarım. Hack Makro Varsa Uyarırım 3.de Banlarım. Son Derece Sabırlıyımdır. Ve sunucuyla birebir ilgilenirim
Ek Bilgi= Skript Yazabiliyorum ve Codex Plugin bilgim %99 dur en basit yazdığım skript
on chat:
replace all "s.a" in message with "Selamun Aleykum"
replace all "a.s" in message with "Aleykum Selam"
replace all "h.g" in message with "Hosgeldin"
replace all "h.b" in message with "Hosbulduk"
Alınırsam Buradan yazarsanız sevinirim
Sizleri Seviyorum
Ek Bilgi= Skript Yazabiliyorum ve Codex Plugin bilgim %99 dur en basit yazdığım skript
on chat:
replace all "s.a" in message with "Selamun Aleykum"
replace all "a.s" in message with "Aleykum Selam"
replace all "h.g" in message with "Hosgeldin"
replace all "h.b" in message with "Hosbulduk"
Alınırsam Buradan yazarsanız sevinirim
Sizleri Seviyorum