<Bir ekip Aramaktayım> <Konuya Gel>

CodeR12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba Değerli forum üyeleri ben CodeR12/ Konudan Hemen Bahsedeceğim ben 2017 de Rütbe sistemine dayalı bir pvp sunucu açacağım ekip hazır sadece 2017 martı bekliyoruz. Neyse lafı uzatmadan Kendime Bir Ekip aramaktayım Çok deneyimli oluduğumu bilenler vardır (MCSG de Moderator olmuşluğum var) Dilerseniz Ozelliklerime geçelim :) / Moderatoluk Ve Adminlik Konusunda Uzmanım Daha Önce 8 serverde Moderatorluk 12 serverde Adminlik Yaptım Serveri Türkiye Sıralamasına Sokabilmeye Çalışırım Genellikle Çok Aktifimdir Haftasonları Günde 10 saat Girerim Abartısız Komut Bilgim Mükemmeldir Serveri Adam Edeceğime Emin Olabilirirsin Yaşım 14.5 BU arada Söylemiş Olayım. Admin Veya Moderator Olursam Neler Yaparım. Sunucunun Plugin Hataları Varsa Düzeltirim. Oyunculara Olabildiğince ilgi gösterip Sorunlarını Anlarım. Kurucuyu Dinlerim Kendisine Saygı Duyarım. Hack Makro Varsa Uyarırım 3.de Banlarım. Son Derece Sabırlıyımdır. Ve sunucuyla birebir ilgilenirim
Ek Bilgi= Skript Yazabiliyorum ve Codex Plugin bilgim %99 dur en basit yazdığım skript
on chat:
replace all "s.a" in message with "Selamun Aleykum"
replace all "a.s" in message with "Aleykum Selam"
replace all "h.g" in message with "Hosgeldin"
replace all "h.b" in message with "Hosbulduk"
Alınırsam Buradan yazarsanız sevinirim
Sizleri Seviyorum :)

EnesA

hissikablelvuku
Emekli
En iyi cevaplar
0
Başarılarının Devamını Dilerim

Son düzenleme:

CodeR12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
hocam şöyle bir şey diyebileyeyim tabi skript öğrenme çok güzel bir şey ama bunlar çok kısa sürede olan şeyler değil kendini birazdaha geliştirip ekip aramnı tercih ederim yani kodlar replace, chat, on server , disconnet , wait ten ibaret değildir bunlardan 100-150 tane sini amaacı ile ezberleyip yaparsan daha kolay olur örnek verdiğin skript e gelirsek bunu herkes yazabilir bu yüzden örnek skripte daha önem vererke yapmanı öneririm
Kardeşim bu skriptim ilk yazdığım skriptlerden diğer yazdığım skriptlerim paralı veya özel olduğu için buraya koymadım mesajı silersen sevinirim iyi forumlar :)

EnesA

hissikablelvuku
Emekli
En iyi cevaplar
0
1. cisi ben seni kötülemek istemedim 2. cisi sana anlatmak istediğim eğer ekip arıyor isen basit bir script değil pro bir script yazki adamlar seni arasın sen onları arama Birde öyle çok bilirmiş gibi konuşma ben 3 senedir yazılım işi ile ilgileniyorum c++,javascript ve html ile ilgileniyorum yukarıdaki bilgiye kaç ay , yıl dır çalıştığınıda yazmanı sevinirim.Çünkü ben bir ekip kurarken aradığım kişilerin örnek şeylerine bakarım mesleha sana baktığımda örnek scriptin basit önemsemiyorsun anlamına geliyor bunu gerçekte önemsiyor olabilirsin ama başkaları anlamayabilir.

CodeR12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1. cisi ben seni kötülemek istemedim 2. cisi sana anlatmak istediğim eğer ekip arıyor isen basit bir script değil pro bir script yazki adamlar seni arasın sen onları arama Birde öyle çok bilirmiş gibi konuşma ben 3 senedir yazılım işi ile ilgileniyorum c++,javascript ve html ile ilgileniyorum yukarıdaki bilgiye kaç ay , yıl dır çalıştığınıda yazmanı sevinirim.Çünkü ben bir ekip kurarken aradığım kişilerin örnek şeylerine bakarım mesleha sana baktığımda örnek scriptin basit önemsemiyorsun anlamına geliyor bunu gerçekte önemsiyor olabilirsin ama başkaları anlamayabilir.
Peki :) Ben ekip arıyorum dedim sadece konu baltalama lütfen