- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar sunucumda nocheatplus kullanmak istemiyorum hangi anti cheat plsini onerirsiniz?
Lin atarmisiniz?AAC kullanmanı öneririm.
Yorumlarin cogu olumsuzAAC kullanmanı öneririm.
Paralı plugin ? Yorumlar nasıl kötü? Sen yanlış siteye bakıyor olmalısın?Lin atarmisiniz?
Yorumlarin cogu olumsuz
Paralı plugin ? Yorumlar nasıl kötü? Sen yanlış siteye bakıyor olmalısın?
Aac ya baktim no cheatplusa gore berbat otesi ncp kullaniyorum arastridim en iyisi ncp misAAC son sürümünde batırdı. Ve güncelleme gelmiyor.
Sen yanlışa bakıyor olmamılısın!Aac ya baktim no cheatplusa gore berbat otesi ncp kullaniyorum arastridim en iyisi ncp mis
Link at tekrar bakayim yorumlarin %90 olumusdu belkide yanlisa bakmisimdirSen yanlışa bakıyor olmamılısın!
Onu biliyorumda o fazla abarti degilmi?NCP her hileyi engellemez ama temel olarak gerekli olan bir korumadır.birçok bugu,ufak hileleri engeller.Onunla beraber Muhammet adlı arkadaşın codladığı PAC /Phoenix Anti Cheat/ kullanırsan çok verimli olucaktır.
NCP piyasada ki birçok ücretli AntiCheat den daha iyi ve stabil çalışıyor. Fakat siz üşendiğiniz için config dosyasını kurcalayıp adam gibi ayarlayamadığınızdan gerçek potansiyelini göremiyorsunuz. "https://forum.gamer.com.tr/konu/noc...yarlanir-detayli-anlatim.346621/#post-1967783" Buradaki videoya bir göz atmanı öneririm. NCP arkan dönükken vurduğunda senin KillAura kullandığını algılayabilir mesela.Her nekadar npc kötü olsada buna mecburuz kardeşim en kaliteliside en kötüsüde o bana göre.