Nocheatplus Alternatif Plugin Bilen?

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar sunucumda nocheatplus kullanmak istemiyorum hangi anti cheat plsini onerirsiniz?

xEndlessV2

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
NCP her hileyi engellemez ama temel olarak gerekli olan bir korumadır.birçok bugu,ufak hileleri engeller.Onunla beraber Muhammet adlı arkadaşın codladığı PAC /Phoenix Anti Cheat/ kullanırsan çok verimli olucaktır.

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
NCP her hileyi engellemez ama temel olarak gerekli olan bir korumadır.birçok bugu,ufak hileleri engeller.Onunla beraber Muhammet adlı arkadaşın codladığı PAC /Phoenix Anti Cheat/ kullanırsan çok verimli olucaktır.
Onu biliyorumda o fazla abarti degilmi?

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Her nekadar npc kötü olsada buna mecburuz kardeşim en kaliteliside en kötüsüde o bana göre.
NCP piyasada ki birçok ücretli AntiCheat den daha iyi ve stabil çalışıyor. Fakat siz üşendiğiniz için config dosyasını kurcalayıp adam gibi ayarlayamadığınızdan gerçek potansiyelini göremiyorsunuz. "https://forum.gamer.com.tr/konu/noc...yarlanir-detayli-anlatim.346621/#post-1967783" Buradaki videoya bir göz atmanı öneririm. NCP arkan dönükken vurduğunda senin KillAura kullandığını algılayabilir mesela.