> FXGRAFİK ( Free ) Sunucu Banner

VolkanFx

• Play.CraftMinerTr.com •
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Bugün Sizlere Yaptıgım Bi Tasarımı Paylaşıcam .psd Dosyasın Adobe Photoshop İle Açtıgınızda Düzenleye Bilirsiniz. Kullananlar İçin Tekricam Köşedeki fxgrafik Yazısını Kaldırmazsanız Sevinirim.

DosyaTc >
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

VirusTotal >
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İYİ FORUMLAR.
İletişim Skype byflex.tr

Thraud

Bazen ölmek de umuttur.
En iyi cevaplar
0
Yanlış anlamayın ama,internete minecraft backgrounds yazıp indirip photoshop üzerinden bulanıklaştırıp daha sonra üstüne gram emek olmadan text ekleyince gfx tasarımcısı olmuyorsunuz.FX Tagını intro yapan kişiler alır,photoshop ve tasarım ile uğraşan kişiler GFX tagını alır.Sizin gururunuzu kırmak olmasın ama,cinema 4d indirip modelleme ile banner yaparsanız bir yere ulaşabilirsiniz.Fotoğrafın üstüne text ekleyerek değil.Ki bunun en büyük örneği benim zamanında yapmış olduğum fotoğrafların üstüne sadece text eklemekti.Bu tamamen başarısızlıktır,biz de başarısızdık.Cinema 4D eğitimleri alıp banner yapmanızı tavsiye ederim.

Son düzenleme:

VolkanFx

• Play.CraftMinerTr.com •
En iyi cevaplar
0
Yanlış anlamayın ama,internete minecraft backgrounds yazıp indirip photoshop üzerinden bulanıklaştırıp daha sonra üstüne gram emek olmadan text ekleyince gfx tasarımcısı olmuyorsunuz.FX Tagını intro yapan kişiler alır,photoshop ve tasarım ile uğraşan kişiler GFX tagını alır.Sizin gururunuzu kırmak olmasın ama,cinema 4d indirip modelleme ile banner yaparsanız bir yere ulaşabilirsiniz.Fotoğrafın üstüne text ekleyerek değil.Ki bunun en büyük örneği @Atabeyi ile benim, zamanında yapmış olduğumuz fotoğrafların üstüne sadece text eklemekti.Bu tamamen başarısızlıktır,biz de başarısızdık.Cinema 4D eğitimleri alıp banner yapmanızı tavsiye ederim.

öncelikle neyi nasıl yaptıgımı bilmeden konuşma bu benim sunucularımdan birinin shader ile çekilmiş bir fotografı yani üzerine ne yazmışım nasıl yazmışım seni ilgilendirmez adam gibi yorumunu yap devam et gfx felan nerde yazıyo göremedim yıllardır fxteam adında bir grubumuz var fxgrafik bunun için yazılmış bir şey buda seni ilgilendirmez. iyi forumlar

Olumun_4_Kolu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yanlış anlamayın ama,internete minecraft backgrounds yazıp indirip photoshop üzerinden bulanıklaştırıp daha sonra üstüne gram emek olmadan text ekleyince gfx tasarımcısı olmuyorsunuz.FX Tagını intro yapan kişiler alır,photoshop ve tasarım ile uğraşan kişiler GFX tagını alır.Sizin gururunuzu kırmak olmasın ama,cinema 4d indirip modelleme ile banner yaparsanız bir yere ulaşabilirsiniz.Fotoğrafın üstüne text ekleyerek değil.Ki bunun en büyük örneği @Atabeyi ile benim, zamanında yapmış olduğumuz fotoğrafların üstüne sadece text eklemekti.Bu tamamen başarısızlıktır,biz de başarısızdık.Cinema 4D eğitimleri alıp banner yapmanızı tavsiye ederim.

Başarılar, grafik becerim ve bilgim sıfır olduğu için gözüme gayet hoş gözüktü ancak bu arkadaşın yazdıklarına da katılıyorum.

öncelikle neyi nasıl yaptıgımı bilmeden konuşma bu benim sunucularımdan birinin shader ile çekilmiş bir fotografı yani üzerine ne yazmışım nasıl yazmışım seni ilgilendirmez adam gibi yorumunu yap devam et gfx felan nerde yazıyo göremedim yıllardır fxteam adında bir grubumuz var fxgrafik bunun için yazılmış bir şey buda seni ilgilendirmez. iyi forumlar

Lütfen daha düzgün bir üslup kullanın. Sizi adam gibi eleştiren birine bu şekilde konuşamazsınız. "Seni ilgilendirmez, adam gibi yorumunu yap devam et" Şeklinde yorumlar huzursuzluğa sebebiyet vereceğinden izin verilmez.

Atabeyi

¤ DP Grafik ¤
En iyi cevaplar
0
Bunları yapmak için emek harcanıyor. Öyle bi textin üzerine getirip yazı koyuyorsunuz oluyor bitiyor zannediyorsunuz fakat o yazı tiplerini seçip, o arkaplan ile uyumunu karşılaştırıp renklerini ayarlamak, arkadaki resmi bulmak, resme nasıl bir efekt yapacağını düşünmek vs. ... Bunlar gerçekten zaman alıyor. Arkadaşımız ben grafikerim yok ben profesyonelim falan dememiş. Arkadaşımız yapmış koymuş. Birde ücretsiz vermiş. Kullanıp kullanmamak sizin elinizde. Sanki büyük grafikerler direk arkaplan çizerek başladı bu işlere... Kullanacaksanız kullanırsınız yorumunuzu yaparsınız, kullanmayacaksanızda harcanan bir emeğe burda saygısızlık göstermeyin lütfen.

Ellerine emeğine sağlık kardeşim çok güzel olmuş. Daha iyi yerlere gelmen dileği ile...

ILieWorldI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Yorumunu gayet beğendim ki sonunu okuduğunda vazgeçtim. Bu forumda o kadar kişi var ki yeni başlayan arkadaşlardan çok fazla şey bildiğini sanan kişiler.. Kardeşim gfx anlamını öğrenmelisin önce. "Graphics Effects" demek ve bu modellemeyle alakasız bir kavram . Ayrica burada arkadaş banner yapiyor yani senin dediğine göre (gfx) arkapkan hazır olabilir fakat efektli bir çalışma olmali . Cinema4D ile de banner yapanlar da bir yere gelemez emin ol..

NOT: Konuyu baltalamak istemedim ama üslubun beni çok rahatsız etti. Sinir oluyorum C4D ile kendini grafiker sanan arkadaşlara . .. Ayrica çok bilmiş tavırla bir yere gelemezsin diyorsun

NOT: Bu arada siz tasarım satarken kullandığıniz hazır infographic ı editleyerek hava atıyordunuz ..

Yorumunu gayet beğendim ki sonunu okuduğunda vazgeçtim. Bu forumda o kadar kişi var ki yeni başlayan arkadaşlardan çok fazla şey bildiğini sanan kişiler.. Kardeşim gfx anlamını öğrenmelisin önce. "Graphics Effects" demek ve bu modellemeyle alakasız bir kavram . Ayrica burada arkadaş banner yapiyor yani senin dediğine göre (gfx) arkapkan hazır olabilir fakat efektli bir çalışma olmali . Cinema4D ile de banner yapanlar da bir yere gelemez emin ol..

NOT: Konuyu baltalamak istemedim ama üslubun beni çok rahatsız etti. Sinir oluyorum C4D ile kendini grafiker sanan arkadaşlara . .. Ayrica çok bilmiş tavırla bir yere gelemezsin diyorsun

NOT: Bu arada siz tasarım satarken kullandığıniz hazır infographic ı editleyerek hava atıyordunuz ..

Not: Dikkatli okudum da Cinema4D dersi ile banner yapılacağını savunuyor arkadaş ağlıyorum ya. Tasarıma başlayan arkadaşlara önerim burada size bilmislik yapanları takmayın emin ol senden fazla bildibi tek şey hazır şeyleri editlemektır. .

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar anlamıyosunuz herhalde ben grafikerim demiyorummmmmmmmmm şunu bi anlayın ondan sonra yorum yapın ben yaptıgım bi çalışmayı paylaştım neden saçma sapan yorumlar yapıyosunuz.
Bende sana grafikersin demiyorum koyduğun başlığa göre yorum yaptım.