bence en iyi çözüm bu.Ya çalsa ne çalmasa ne neden takıyorsun kardeşim Bırak kendi haline ne yaparsa yapsın prim vermeyin böylelerine işleri Server baltalamak başkada bir şey değil.
bence en iyi çözüm bu.Ya çalsa ne çalmasa ne neden takıyorsun kardeşim Bırak kendi haline ne yaparsa yapsın prim vermeyin böylelerine işleri Server baltalamak başkada bir şey değil.
aynen haklısın ama tam olarak neden dava acabilirim bunun suc ve ceza kanunda yeri var mi suclaya bilmem icinHiç uğraşma, tüm kanıtları, şahitleri al ve savcılığa başvur. Maddi ve manevi olarak tazminat davası aç. Emek hırsızlığına asla tahammül edilmemeli !
Denemekten zarar gelmez sonuç olarak emek hırsızlığı var ve ayrıca kesinlikle 10 12 yaşlarındaki cocuklar yapmıştır abi tir yanibence kimse "al bunu çal" dediğinde "aa geliyim hemen" demez...
yani az bi haklısın. Türkiye'deki map çalabilecek sunucu sahiplerinin ortalama yaşı 13 desem baya yakın olur. 12 derdim ama bir iki tane 15-16 yaşında vardır özenen.Dve ayrıca kesinlikle 10 12 yaşlarındaki cocuklar yapmıştır ***** tir yani
1.7.x - 1.8.xsunucu sürümün nedir
Haklısın Kardeşim Bunun Size Yada Başka hiçbir Kimseye Olması İstemem. Bunun İçin Engelleyici Bir Plugin Yazmaya Çalişiçağim.Ya çalsa ne çalmasa ne neden takıyorsun kardeşim Bırak kendi haline ne yaparsa yapsın prim vermeyin böylelerine işleri Server baltalamak başkada bir şey değil.
Olmaz olur mu güzel kardeşim, siber suça girer, yaşı büyükse hapse bile attırırsın.aynen haklısın ama tam olarak neden dava acabilirim bunun suc ve ceza kanunda yeri var mi suclaya bilmem icin
Senin dediğin biraz zorEn kotusu sana kufur etmesini sagla bana kufr etti diye dava ac
Sen istersen gülebilirsin, ancak internette kişinin izni olmadan emek sarfettiği birşeylerinin çalınması hem siber suçlara, hemde emek hırsızlığına girer. Biri senin evini soysa müsade eder misin, "Al git hepsi senin olsun" mu dersin yoksa yakalayıp tutuklattırır mısın? Siberi de öyle işte. Hırsızlığın yeri, zamanı, türü olmaz. Sonuna kadar gideceksin bu konularda. Bu benim kişisel görüşüm elbette farklı düşünenler vardır.Şu konuya ve yorumlara bakıp da gülmemek elde mi yaSokakta bıçak mı çektiler, cüzdanını mı çaldılar naptılar bilader dava açmak nedir ? Mapını çaldılar diye .. ?
![]()
"Olan Üstü güvenlik Bulunmakta"... Olağan üstü
..? Naptın okutturdun mu sunucuya ?
Şimdi ciddi cevap vermek gerekirse, mantıken oyuncuların mapı indirmesini tamamen engellemek mümkün değil. Bazı belli clientler için belli engellemeler yapabilirsin ama bu sadece karşındakilerin işini zorlaştırır, aşılamaz - olağan üstü - bir engel oluşturmazBunun yerine haritanın yapım aşamalarında görüntü alırsan, bunlarla birlikte haritanın resimlerini sunucu konuna koyarsan herkes o haritanın sana ait olduğunu bilir zaten. Ondan sonra bırak kullanan kullansın. Sana zararı ne ? O kişi ne kadar kazanmaya başlarsa haritanın çalıntı olduğunu da o kadar fazla kişi bilir ve ilerleyemez
Hatta sen daha ünlenirsin. Kısacası haritanın sana ait olduğunu göster gerisi dert değil, takma kafana o kadar
Bırak alsınlar 2 güne vip satamadık diye kapatırlar sunucuyu ..
Başarılar diliyorum![]()
Kardeşim senin haritanı çaldılar sen dava açacaksın. Lütfen anlatır mısın nasıl açacaksın -ayrıntılı bir şekilde- ? Çok merak ettim şuanda...Sen istersen gülebilirsin, ancak internette kişinin izni olmadan emek sarfettiği birşeylerinin çalınması hem siber suçlara, hemde emek hırsızlığına girer. Biri senin evini soysa müsade eder misin, "Al git hepsi senin olsun" mu dersin yoksa yakalayıp tutuklattırır mısın? Siberi de öyle işte. Hırsızlığın yeri, zamanı, türü olmaz. Sonuna kadar gideceksin bu konularda. Bu benim kişisel görüşüm elbette farklı düşünenler vardır.
Öncelikle ufak bir bilgi eksikliğini doldurmak istiyorum, arkadaşın olayında map'inin çalınmasının yanında işin içine birde tehdit giriyor. Siber suçtan ceza almasa bile tehditten alır.Kardeşim senin haritanı çaldılar sen dava açacaksın. Lütfen anlatır mısın nasıl açacaksın -ayrıntılı bir şekilde- ? Çok merak ettim şuanda...