[AnkeT] Survival Sunucuda Enchli Elma Olurmu?

Survival Sunucuda Büyülü Elma Olmalımı?

• Kullanılan toplam oy
    6

NCProduction

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Yakında Bir Sunucu Kurmak İstiyoruz Ama Bi Karara Varamadık Sizce
Enchli Elma Aktiv Etsekmi Yoksa Etmesekmi?

Olumun_4_Kolu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Olmalı. Oyunda olan her itemin (tnt dahil) kullanılabilmesinden yanayım. Ancak bu tür itemler vip, edit gibi ayrıcalıklar yoluyla değil kişinin kendi emeğiyle kazandığı itemler olmalıdır.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
açıkcası açık olmali fakat hiçbir şekilde satin alinamamali sadece altin toplanarak yapilabilmeli. Bu sayede bi takimda en fazla 2-3 elma olur ve gayet adil bence taktiksel oynamaya izin verir.

soDank

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Emek ile alınabilirse olsun derim, yani baksana 8 tane altın BLOK istiyorsa valla emeği hak eden bir item. Ama bi market falan açacaksanız boşverin

Olumun_4_Kolu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Emek ile alınabilirse olsun derim, yani baksana 8 tane altın BLOK istiyorsa valla emeği hak eden bir item. Ama bi market falan açacaksanız boşverin
Survival sunucunun amacı hayatta kalmaktır. Bu tür sunucularda market, vip, edit gibi hazır sistemler düşünülemez. Eğer bu tür sistemler varsa o sunucu hayatta kalma sunucusu değildir.

soDank

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Survival sunucunun amacı hayatta kalmaktır. Bu tür sunucularda market, vip, edit gibi hazır sistemler düşünülemez. Eğer bu tür sistemler varsa o sunucu hayatta kalma sunucusu değildir.
Biliyorum ama bazı kişiler survival'ı da bozuyor marketlerle falan yani bu konuyu açanda öyle biri ise bahsetmek istedim.

soDank

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İnşallah değildir. Türkiye'deki sistem belli, malesef değiştirecek pek az kişi bulunuyor.
Ya bi ara şöyle doğru düzgün bi sunucu açasım geliyor da hem sunucuyu ayakta tutacak param yok hem de yapsam yabancılara yaparım çünkü Türkiyede bu iş olmaz. Ama şu anda nasıl doların uçmasını durduramassak lapisli "fekşın"ları da durduramayız. üzdü.

Olumun_4_Kolu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ya bi ara şöyle doğru düzgün bi sunucu açasım geliyor da hem sunucuyu ayakta tutacak param yok hem de yapsam yabancılara yaparım çünkü Türkiyede bu iş olmaz. Ama şu anda nasıl doların uçmasını durduramassak lapisli "fekşın"ları da durduramayız. üzdü.
Piyasanın durgunlaşmasını beklemek en iyisi, bende birkaç sunucu açmayı planlıyorum.

NCProduction

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Cevapları Çok Beğendim. Sunucuda Büyülü Elma Olacak Ama Onu Yapmak Emek İsteyecek VİPlere Çok Az Verilecek. ve Marketsiz Olacak

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
bence survival sıkıcı, towny açıklarak gruplaşmalar sağlanmasi daha mantıklı. Böylelikle bir ana şehir olur ve ticaret mantığı gelişir. Kesinlikle market olmaz denilemez.