NCProduction
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Yakında Bir Sunucu Kurmak İstiyoruz Ama Bi Karara Varamadık Sizce Enchli Elma Aktiv Etsekmi Yoksa Etmesekmi?
Survival sunucunun amacı hayatta kalmaktır. Bu tür sunucularda market, vip, edit gibi hazır sistemler düşünülemez. Eğer bu tür sistemler varsa o sunucu hayatta kalma sunucusu değildir.Emek ile alınabilirse olsun derim, yani baksana 8 tane altın BLOK istiyorsa valla emeği hak eden bir item. Ama bi market falan açacaksanız boşverin
Biliyorum ama bazı kişiler survival'ı da bozuyor marketlerle falan yani bu konuyu açanda öyle biri ise bahsetmek istedim.Survival sunucunun amacı hayatta kalmaktır. Bu tür sunucularda market, vip, edit gibi hazır sistemler düşünülemez. Eğer bu tür sistemler varsa o sunucu hayatta kalma sunucusu değildir.
İnşallah değildir. Türkiye'deki sistem belli, malesef değiştirecek pek az kişi bulunuyor.Biliyorum ama bazı kişiler survival'ı da bozuyor marketlerle falan yani bu konuyu açanda öyle biri ise bahsetmek istedim.
Ya bi ara şöyle doğru düzgün bi sunucu açasım geliyor da hem sunucuyu ayakta tutacak param yok hem de yapsam yabancılara yaparım çünkü Türkiyede bu iş olmaz. Ama şu anda nasıl doların uçmasını durduramassak lapisli "fekşın"ları da durduramayız. üzdü.İnşallah değildir. Türkiye'deki sistem belli, malesef değiştirecek pek az kişi bulunuyor.
Piyasanın durgunlaşmasını beklemek en iyisi, bende birkaç sunucu açmayı planlıyorum.Ya bi ara şöyle doğru düzgün bi sunucu açasım geliyor da hem sunucuyu ayakta tutacak param yok hem de yapsam yabancılara yaparım çünkü Türkiyede bu iş olmaz. Ama şu anda nasıl doların uçmasını durduramassak lapisli "fekşın"ları da durduramayız. üzdü.
bence survival sıkıcı, towny açıklarak gruplaşmalar sağlanmasi daha mantıklı. Böylelikle bir ana şehir olur ve ticaret mantığı gelişir. Kesinlikle market olmaz denilemez.Survival sunucunun amacı hayatta kalmaktır. Bu tür sunucularda market, vip, edit gibi hazır sistemler düşünülemez. Eğer bu tür sistemler varsa o sunucu hayatta kalma sunucusu değildir.
tabii ki, o da olur, takım çalışmasını daha çok severim.bence survival sıkıcı, towny açıklarak gruplaşmalar sağlanmasi daha mantıklı. Böylelikle bir ana şehir olur ve ticaret mantığı gelişir. Kesinlikle market olmaz denilemez.