bikkik
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Şimdi anlayamadım o kod ile lobiye giren ilk 65 mi şanslı yoksa lobiden sunucuya giren ilk 65 mi ?Lobiyi tam 1 saat önceden açacağımLobide bekleyeceksiniz sunucular aktif olana kadar.
Şimdi anlayamadım o kod ile lobiye giren ilk 65 mi şanslı yoksa lobiden sunucuya giren ilk 65 mi ?Lobiyi tam 1 saat önceden açacağımLobide bekleyeceksiniz sunucular aktif olana kadar.
saat 5 ten önce açılmazsa sevinirim çünkü okulda olucam ve ben betaya alınmıştımIP atılacağa zaman buradan veya yeni konu açtığımda yazarım.
Hâlâ kayıtlar açık![]()
Şimdi anlayamadım o kod ile lobiye giren ilk 65 mi şanslı yoksa lobiden sunucuya giren ilk 65 mi ?
banada cevap versenKayıt olmadan önce Anahtar kodunu isteyecek. Yani, ilk lobiye giren 65 kişi.
Mc adın güzelmiş ._.banada cevap versen
SaolKayıt olmadan önce Anahtar kodunu isteyecek. Yani, ilk lobiye giren 65 kişi.
o eski ad ama oda güzeldiMc adın güzelmiş ._.
Saol![]()
o eski ad ama oda güzeldi
ha iyi ozaman ama adım artık tvaukboku değik Knowxle yaptımÜstte her şeyin cevabı varKod kullan kapalı beta'ya gir. Onun dışında isimlerini yazdıklarım direk giriş yapabiliyor zaten.
Hangi sürümde olacak server?Üstte her şeyin cevabı varKod kullan kapalı beta'ya gir. Onun dışında isimlerini yazdıklarım direk giriş yapabiliyor zaten.
1.9.4Hangi sürümde olacak server?
Nedemek 10 gün sonra ya!?DUYURU!!
Tam açılış tarihi belirlenmiştir. Açılış tarihinde girişler açılacaktır.
Tarih: 10 Aralık 2016
Saat: 15:00
Aman tanrım sadece 10 gün sonra mı? Çok yakınmış! Daha hazırlıklarım bitmemişti D: sandığımdan erken açılıyor...DUYURU!!
Tam açılış tarihi belirlenmiştir. Açılış tarihinde girişler açılacaktır.
Tarih: 10 Aralık 2016
Saat: 15:00