Blazerd MMORPG | Küçük Tanıtım

Yetenek Sistemi mi Sınıf Sistemi mi ?

• Yetenek; Oyuncular istediği kılıca 2 yetenek ekleyebilecek. Kendi tarzını oluşturacak.

Kullanılan: 74 64.9%
  • Sınıf; Klasik sınıf sistemi.

Kullanılan: 40 35.1%

• Kullanılan toplam oy
    114

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Çok teşekkür ederim. Umarım hatasız bir oyun olur, sırf hata olmaması için kapalı beta'ya az kişi aldım. şu an nereden baksan en fazla 40 :D Yani sunucu 10-15 kişi olacak bir test amaçlı 1 hafta yada 2 hafta hatalar tespit edilip düzeltildikten sonra açık beta'ya sorunsuz geçeceğiz umarım. :D
özele bakarmısın

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu kodu kullanarak Kapalı Beta'ya sorunsuz bir şekilde girebilirsiniz.

Önemli NOT: Bu kod en fazla 65 kez kullanılabilir. 65 kez girildikten sonra kod geçersiz olur. İlk girenlerden olmaya özen gösterin :)

(Sunucu daha açılmadı fakat bu kodu verdiğime göre az kalmış demektir :) )

Anahtar Kodu:
BBC-JRA-QWE

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tekrardan merhaba :D Çok az bir süre kalmışken fotoğraf atıp heyecanlandırmak istiyorum :D Zevkli oluyor.
Asıl heyecanlanan sensindir :D sonuçta yıllar boyu uğraştığın server yakında açılıyor yanlış mıyım?

21 sayfa var orada bir yere yeni 3D görünümlü pazar fotoğrafını attım. 2.eğitim videosunu izleyerek de görebilirsin :)
Efsane server olmuş ^^ 2 yıldan fazla sürmesi zaten emeğin olduğunu belli ediyor.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu kodu kullanarak Kapalı Beta'ya sorunsuz bir şekilde girebilirsiniz.

Önemli NOT: Bu kod en fazla 65 kez kullanılabilir. 65 kez girildikten sonra kod geçersiz olur. İlk girenlerden olmaya özen gösterin :)

(Sunucu daha açılmadı fakat bu kodu verdiğime göre az kalmış demektir :) )

Anahtar Kodu:
BBC-JRA-QWE

Ayarlamalar bittikten sonra tam saat vererek açıcaksın değil mi ._. Yani gün içinde ip yi verip gece 12 de herkesten habersiz sunucuyu açmazsın umarım :D