Prison sunucu yapmaya başladım :)

acrossfire

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
başlığı yanlış yazmışım özür dilerim : Prison Sunucu Yapmaya Başladım ( hızlı yazınca böyle oluyor)

Türkiye de bildiğiniz gibi prison sunucu yok. ( bir kaç kez açıldı fakat tutmadı )

Bu eksikliği fark edip, yazılıarımında bitmesi üzerine bu gün plugin paketi + map ini yapmaya başladım
15 tatile yetiştirebilirsem açıcam. ( tek başına yapmak zor oluyor )
------------------------------------
Aklımdaki sistemler :
*VİP sunucuda vip yerine bağışcı sistemi olacak. sunucuya bağış yapan kişiler, loncaya ve bazı pluginleri kullanma yetkilerine sahip olacak

* Lonca
: önüne gelen lonca açamayacak ilk başta 3 adminin loncasından birini seçip başlayacak oyuncular. belli bi bağış miktarına ve 18+ yaş üstüne sahip kişilere devredilecek bu loncalar
- loncalar arası savaşlar ile belli ödüller verilecek
- lonca basesi : buda belli bağışa ulaşan lonca liderinin loncasına özel bi bölüm ayrılacak buraya loncası için base inşa edebilecek
- ( ismi ilerde çeteyede dönüşebilir )

* Şehir : hapishaneden kaçanlar ( tabikide ahah kaçtım şeklinde değil ) şehire gidecek. fakat baya bi uğraşmaları gerekecek
- şehirde uyuşturucu,silah gibi eşyalar alıp oyunculara satabilir :)
- şehire giden biri gitmeyi başarırsa sunucuda uyarı sesleri çalacak. gardiyanlar peşine düşecek.

*gardiyan
: sunucunun adminleri olur kendileri :) . sunucuda silah (silah,kılıç,yay, ok vb.) yasak. gardiyan görürse oyuncudan atmasını ister. oyuncu atmazsa öldürüp her şeyini alma yetkisi vardır.
-şehire kaçan kişileri aramak lada sorumludur. bulursa direk öldürmesi gerekir

* kaçakçı : bu arkadaş 200+ bağış limitine ulaşan ilk kişi sahip olacak :
- görevi : bu adam ayda 5 defa şehire gidip gelme hakkına sahip olacak ( diğer oyuncularıda götürebilir)
- 1 ay sebepsiz girmez ise. yetkisi alınır

--------------------------------
şimdilik bunlar var. ama ilerde dahada artacak. şu an yapılmasına kesin gözüyle baktıklarım bunlar
daha sunucuya bu gün yapmaya başladım. yorumlarınızı almak için buraya yazıyorum :)

umarım böyle bi sunucu kazandırabilirim sizlere :)

yeni başladığım mapa ait 2 resim :

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Eğer bu işte iddialı isen yap. Fakat bu işte iddialı değilsen ve paraya kıyamayacak bir durumda isen oturduğun yerden kalkma derim. Reklam bütçesi, plugin bütçesi, sunucu donanım kalitesi, yetkili kalitesi, harita kalitesi. Bunları da düşünmen gerek. Amacım moral bozmak değil kesinlikle yanlış anlama. Bir şeyler başarman için yorumluyorum. Başarılar.

acrossfire

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer bu işte iddialı isen yap. Fakat bu işte iddialı değilsen ve paraya kıyamayacak bir durumda isen oturduğun yerden kalkma derim. Reklam bütçesi, plugin bütçesi, sunucu donanım kalitesi, yetkili kalitesi, harita kalitesi. Bunları da düşünmen gerek. Amacım moral bozmak değil kesinlikle yanlış anlama. Bir şeyler başarman için yorumluyorum. Başarılar.

Ben bu sunucuyu 2 yıldır yapmak istiyordum. zamanında bir prison suncucuda oynamıştım fakat kapandı. çok sevmiştim o sunucuyu.
o zamanda beri hayalimdir.

akşamları işe gidiyorum 1000₺ bütçe ayırdım sunucuya 250₺ si ile plugin satın alıcam geriside artık sunucuyu 1 yıl götürür :)

ElitIceNW

♛[ElitIceNW]♛ >Ödüllü Sunucu<
En iyi cevaplar
0
Öncelikle konu başlığını düzeltmelisin.
Eğer inanıyorsan rahatlıkla yapabilirsin fakat Türk oyuncularının %90'ı çalıntı ve saçma sapan oyunlara hile ile girmeyi seviyor.
Amacın kitle değilse yapabilirsin.

acrossfire

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle konu başlığını düzeltmelisin.
Eğer inanıyorsan rahatlıkla yapabilirsin fakat Türk oyuncularının %90'ı çalıntı ve saçma sapan oyunlara hile ile girmeyi seviyor.
Amacın kitle değilse yapabilirsin.
hileyi özellikle engellemek istiyorum.
amacım 16+ yaş kitlesi.
edit : uzun zamandır forumda yoktum başlığın nasıl düzenlendiğini unutmuşum :)

xEndlessV2

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tek başına yapıcaksan hiç uğraşma,tabii önceden deneyimin yoksa.
Hiç sunucularla ilgilenmediysen,plugin bilgin falan yoksa para çöp olur.
Öncelikle işinden anlayan bir ekip kur,sonra başla.
Umarım projende başarılı olursun,yardıma ihtiyaç olursa özel mesaj atabilirsin!

acrossfire

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tek başına yapıcaksan hiç uğraşma,tabii önceden deneyimin yoksa.
Hiç sunucularla ilgilenmediysen,plugin bilgin falan yoksa para çöp olur.
Öncelikle işinden anlayan bir ekip kur,sonra başla.
Umarım projende başarılı olursun,yardıma ihtiyaç olursa özel mesaj atabilirsin!
Daha önce büyük sunucuların yapım aşamalarında yer aldım. konuda bahsettiğim sistemleri rahatlıkla yapabilirim. arada 1-2 takıldığım yer oluyor onuda destek kısmında soruyorum.

tek daha verimli çalışıyorum. sunucudaki her şeyi kendim ayarlayınca daha iyi sonuçlar alıyorum :)

para sıkıntı değil yeterki yapabileyim :)

ElitIceNW

♛[ElitIceNW]♛ >Ödüllü Sunucu<
En iyi cevaplar
0
Dostum eğer hedefin bizim gibiyse ekibimizle çalışmak istersen özelden mesaj atman yeterli. Sana yardım edebiliriz.
16+ yaş kitlesi de ideal sayılır. Genelde 17-18+ alıyoruz ama olsun.

İyi forumlar.

Olumun_4_Kolu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hapise giren oyunculara sarı pasaport sistemini getirebilirsin, bazı yerlere girmek için pasaport gerekebilsin, oyuncular pasaportlarını göstermeden giremesin, sarı pasaportu olanlar giremesin yahut kaçak yollarla girsin. Böyle bir sistem yapabilirsin, aklımda bu tip bir sunucu için birkaç fikir vardı ama unuttum.

Eğer bu sunucuyu açarsan kesinlikle ve kesinlikle oynarım. Ülkeye bu gibi sunucular lazım. Yardımcı olabileceğim herhangi bir konu olursa yardım etmekten onur duyarım. Başarılar dilerim, Allah kolaylık versin..

acrossfire

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hapise giren oyunculara sarı pasaport sistemini getirebilirsin, bazı yerlere girmek için pasaport gerekebilsin, oyuncular pasaportlarını göstermeden giremesin, sarı pasaportu olanlar giremesin yahut kaçak yollarla girsin. Böyle bir sistem yapabilirsin, aklımda bu tip bir sunucu için birkaç fikir vardı ama unuttum.

Eğer bu sunucuyu açarsan kesinlikle ve kesinlikle oynarım. Ülkeye bu gibi sunucular lazım. Yardımcı olabileceğim herhangi bir konu olursa yardım etmekten onur duyarım. Başarılar dilerim, Allah kolaylık versin..

bahsettiğin sistem için plugin varmı acaba ?

Olumun_4_Kolu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çok kolay bir sisteme benziyor dediğin,detaylı olarak açıklarsan özel mesajda yarın boş vaktimde yapabilirim :)

Birazdan kendi açacağım sunucunun tanıtım konusunu paylaşacağım, seni de oraya etiketleyeceğim, görüşlerini almayı çok istiyorum. Bu konuyu da orada konuşsak sıkıntı olur mu senin için ?