acrossfire
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
başlığı yanlış yazmışım özür dilerim : Prison Sunucu Yapmaya Başladım ( hızlı yazınca böyle oluyor)
Türkiye de bildiğiniz gibi prison sunucu yok. ( bir kaç kez açıldı fakat tutmadı )
Bu eksikliği fark edip, yazılıarımında bitmesi üzerine bu gün plugin paketi + map ini yapmaya başladım
15 tatile yetiştirebilirsem açıcam. ( tek başına yapmak zor oluyor )
------------------------------------
Aklımdaki sistemler :
*VİP sunucuda vip yerine bağışcı sistemi olacak. sunucuya bağış yapan kişiler, loncaya ve bazı pluginleri kullanma yetkilerine sahip olacak
* Lonca : önüne gelen lonca açamayacak ilk başta 3 adminin loncasından birini seçip başlayacak oyuncular. belli bi bağış miktarına ve 18+ yaş üstüne sahip kişilere devredilecek bu loncalar
- loncalar arası savaşlar ile belli ödüller verilecek
- lonca basesi : buda belli bağışa ulaşan lonca liderinin loncasına özel bi bölüm ayrılacak buraya loncası için base inşa edebilecek
- ( ismi ilerde çeteyede dönüşebilir )
* Şehir : hapishaneden kaçanlar ( tabikide ahah kaçtım şeklinde değil ) şehire gidecek. fakat baya bi uğraşmaları gerekecek
- şehirde uyuşturucu,silah gibi eşyalar alıp oyunculara satabilir
- şehire giden biri gitmeyi başarırsa sunucuda uyarı sesleri çalacak. gardiyanlar peşine düşecek.
*gardiyan : sunucunun adminleri olur kendileri
. sunucuda silah (silah,kılıç,yay, ok vb.) yasak. gardiyan görürse oyuncudan atmasını ister. oyuncu atmazsa öldürüp her şeyini alma yetkisi vardır.
-şehire kaçan kişileri aramak lada sorumludur. bulursa direk öldürmesi gerekir
* kaçakçı : bu arkadaş 200+ bağış limitine ulaşan ilk kişi sahip olacak :
- görevi : bu adam ayda 5 defa şehire gidip gelme hakkına sahip olacak ( diğer oyuncularıda götürebilir)
- 1 ay sebepsiz girmez ise. yetkisi alınır
--------------------------------
şimdilik bunlar var. ama ilerde dahada artacak. şu an yapılmasına kesin gözüyle baktıklarım bunlar
daha sunucuya bu gün yapmaya başladım. yorumlarınızı almak için buraya yazıyorum
umarım böyle bi sunucu kazandırabilirim sizlere
yeni başladığım mapa ait 2 resim :
Türkiye de bildiğiniz gibi prison sunucu yok. ( bir kaç kez açıldı fakat tutmadı )
Bu eksikliği fark edip, yazılıarımında bitmesi üzerine bu gün plugin paketi + map ini yapmaya başladım
15 tatile yetiştirebilirsem açıcam. ( tek başına yapmak zor oluyor )
------------------------------------
Aklımdaki sistemler :
*VİP sunucuda vip yerine bağışcı sistemi olacak. sunucuya bağış yapan kişiler, loncaya ve bazı pluginleri kullanma yetkilerine sahip olacak
* Lonca : önüne gelen lonca açamayacak ilk başta 3 adminin loncasından birini seçip başlayacak oyuncular. belli bi bağış miktarına ve 18+ yaş üstüne sahip kişilere devredilecek bu loncalar
- loncalar arası savaşlar ile belli ödüller verilecek
- lonca basesi : buda belli bağışa ulaşan lonca liderinin loncasına özel bi bölüm ayrılacak buraya loncası için base inşa edebilecek
- ( ismi ilerde çeteyede dönüşebilir )
* Şehir : hapishaneden kaçanlar ( tabikide ahah kaçtım şeklinde değil ) şehire gidecek. fakat baya bi uğraşmaları gerekecek
- şehirde uyuşturucu,silah gibi eşyalar alıp oyunculara satabilir
- şehire giden biri gitmeyi başarırsa sunucuda uyarı sesleri çalacak. gardiyanlar peşine düşecek.
*gardiyan : sunucunun adminleri olur kendileri
-şehire kaçan kişileri aramak lada sorumludur. bulursa direk öldürmesi gerekir
* kaçakçı : bu arkadaş 200+ bağış limitine ulaşan ilk kişi sahip olacak :
- görevi : bu adam ayda 5 defa şehire gidip gelme hakkına sahip olacak ( diğer oyuncularıda götürebilir)
- 1 ay sebepsiz girmez ise. yetkisi alınır
--------------------------------
şimdilik bunlar var. ama ilerde dahada artacak. şu an yapılmasına kesin gözüyle baktıklarım bunlar
daha sunucuya bu gün yapmaya başladım. yorumlarınızı almak için buraya yazıyorum
umarım böyle bi sunucu kazandırabilirim sizlere
yeni başladığım mapa ait 2 resim :