acrossfire
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Spigottan plugin almak için ininal kartıma xx ₺ para yükledim. fakat paypal Türkiyede faliyetlerini durdurduğu için alamıyorum.
nasıl satın alabilirim acaba ?
nasıl satın alabilirim acaba ?
Yurt dışından paypal hesabı bile açtım. ama ininal kartı onaylamıyorProxy kullanmayı deneyerek PayPal'a girmeye çalışabilirsin. Ama işe yarar mı bilmiyorum. Eğer olmazsa alamazsın.
baktım plugini paylaşan olmamışYapacak bir şey yok o zaman. Bedava indirmenin yolları da var ama emek hırsızlığı olur.
Söylediğin yöntemi daha önce denemiş ve başarısız olmuştum :/ (Kartı ekledikten sonra kullanamamıştım)paypal kıbrıs hesabı açıp ininal sanal kartını ekleyebilirsin
denicem birazdanpaypal kıbrıs hesabı açıp ininal sanal kartını ekleyebilirsin
Fransayıda denedim olmadı.Söylediğin yöntemi daha önce denemiş ve başarısız olmuştum :/ (Kartı ekledikten sonra kullanamamıştım)
Fransa dan hesap açıp sms ile doğrulamayı geçerseniz başarıya ulaşabilirsiniz, fakat hesabın her an durdurulma ihtimali var, senden adres yada kimlik doğrulaması isteyebiliyor.
Bazı geliştiriciler paymentwall/skrill tarzı yöntemleri kabul ediyorlar, özel mesaj atarak öğrenebilirsin. Fransayı denerken sms ile doğrulamayı yaptın mı? 4 tane arkadaşım ve ben sorunsuz kullandık.denicem birazdan
Fransayıda denedim olmadı.
paypal dışında ödeme yapamıyormuyuz ?
satıcıya mesaj attım cevap bekliyorum.Bazı geliştiriciler paymentwall/skrill tarzı yöntemleri kabul ediyorlar, özel mesaj atarak öğrenebilirsin. Fransayı denerken sms ile doğrulamayı yaptın mı? 4 tane arkadaşım ve ben sorunsuz kullandık.
Eğer kendi telefon numaranı girmeye çalışırsan elbette gelmezsatıcıya mesaj attım cevap bekliyorum.
hatırladığım kadarıyla sms gelmemişti bana
bi tane telefon uygulamasına 1$ verip 30dk lına kiralamıştım gelmemişti. (FR +xx ) diEğer kendi telefon numaranı girmeye çalışırsan elbette gelmez"france sms receive" benzeri bir arama yaparsan online servisler var bunun için.
Doğrulama kısmına girdiğinde senden kod istediği kısımda alttaki mavi yazıya tıklamalısın. Eğer o yazıya tıklamazsan kodu göndermez.bi tane telefon uygulamasına 1$ verip 30dk lına kiralamıştım gelmemişti. (FR +xx ) di
yok kiraladım numaraya kod gelmediDoğrulama kısmına girdiğinde senden kod istediği kısımda alttaki mavi yazıya tıklamalısın. Eğer o yazıya tıklamazsan kodu göndermez.