paypal ile spigottan plugin almak

acrossfire

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Spigottan plugin almak için ininal kartıma xx ₺ para yükledim. fakat paypal Türkiyede faliyetlerini durdurduğu için alamıyorum.

nasıl satın alabilirim acaba ? :D

Hanibu

Hanibu Game Hosting
En iyi cevaplar
0
paypal kıbrıs hesabı açıp ininal sanal kartını ekleyebilirsin

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Söylediğin yöntemi daha önce denemiş ve başarısız olmuştum :/ (Kartı ekledikten sonra kullanamamıştım)

Fransa dan hesap açıp sms ile doğrulamayı geçerseniz başarıya ulaşabilirsiniz, fakat hesabın her an durdurulma ihtimali var, senden adres yada kimlik doğrulaması isteyebiliyor.

acrossfire

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
denicem birazdan :D
Söylediğin yöntemi daha önce denemiş ve başarısız olmuştum :/ (Kartı ekledikten sonra kullanamamıştım)

Fransa dan hesap açıp sms ile doğrulamayı geçerseniz başarıya ulaşabilirsiniz, fakat hesabın her an durdurulma ihtimali var, senden adres yada kimlik doğrulaması isteyebiliyor.
Fransayıda denedim olmadı.

paypal dışında ödeme yapamıyormuyuz ?

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
denicem birazdan :D

Fransayıda denedim olmadı.

paypal dışında ödeme yapamıyormuyuz ?
Bazı geliştiriciler paymentwall/skrill tarzı yöntemleri kabul ediyorlar, özel mesaj atarak öğrenebilirsin. Fransayı denerken sms ile doğrulamayı yaptın mı? 4 tane arkadaşım ve ben sorunsuz kullandık.

acrossfire

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bazı geliştiriciler paymentwall/skrill tarzı yöntemleri kabul ediyorlar, özel mesaj atarak öğrenebilirsin. Fransayı denerken sms ile doğrulamayı yaptın mı? 4 tane arkadaşım ve ben sorunsuz kullandık.
satıcıya mesaj attım cevap bekliyorum.
hatırladığım kadarıyla sms gelmemişti bana

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Webmaster sitelerinde bu ödeme sistemini komisyon ile yapan var. Bir firma söylemem gerekir ise yoncu.com bu işlemi yapıyor. Siteye kayıt olup destek isteğinde bulunursan geri dönüş yaparlar.