Güzel olmasada başlangıç yapabilir amaCryengine Kullan unity ile güzel oyun yapamassın ama büyük bir oyun yapman için grup kurman gerek ve kodları ögrenmen gerek
CryEngine ücretli bir program. Unity gibi ücretsiz bir alternatif varken onu kırmakla falan uğraşmak gereksiz.Cryengine Kullan unity ile güzel oyun yapamassın ama büyük bir oyun yapman için grup kurman gerek ve kodları ögrenmen gerek
İnşAllah olurDostum her şeyden önce birini kendine örnek alıp, onun yaptığı şeyleri araştırman lazım
Sonrasında zaten ilham alıp, önerileri umursamayıp kendin araştırmaya başlayacaksın.
Bir bakmışsın bizim gibi yeni yetişen gençlik sayesinde Türkiye'de oyun tasarlama ve oluşturma daha çok gelişmiş.![]()
inan bana daha açık bir şekilde anlatamazdı bu arada yazıları neden kırmızı yapıp büyüklüğünü 4 yapıyorsun göze rahatsız edecek şekilde batıyorBu Yazdığın Şeylerden Çok bir şey Anlamadım (%25 anladım)
Bu Yazdıklarını Üniversitede Seçtiğim Kol Aracılığıyla Öğrenecekmiyim Detayı?
CryEngine 'nin fiyatı bence gayet uygun ama bir yerden başlamak istiyorsa unity ile başlaması lazım şahsen bana unity daha basit geldiCryEngine ücretli bir program. Unity gibi ücretsiz bir alternatif varken onu kırmakla falan uğraşmak gereksiz.
Unity ile kötü oyunlar mı yapılıyor?
Cities Skylines, SUPERHOT, Firewatch gibi iyi yapımlar Unity tarafından yapıldı. Ayrıca Unity arkadaşa başlangıç için bir örnek. Tüm kariyeri boyunca elbet Unity ile devam etmeyecek.
Güzel ve büyük bir oyun yapmak için illa büyük bir ekip olmaya gerek yok. Uzun sürede bir kişi büyük işler yapabilir.
Unity Başlangıç İçin İyi Önemli Olan Hikaye Grafik Bunuda Cryengine Sağlıyor Bide Cryengine ÜcretsizCryEngine ücretli bir program. Unity gibi ücretsiz bir alternatif varken onu kırmakla falan uğraşmak gereksiz.
Unity ile kötü oyunlar mı yapılıyor?
Cities Skylines, SUPERHOT, Firewatch gibi iyi yapımlar Unity tarafından yapıldı. Ayrıca Unity arkadaşa başlangıç için bir örnek. Tüm kariyeri boyunca elbet Unity ile devam etmeyecek.
Güzel ve büyük bir oyun yapmak için illa büyük bir ekip olmaya gerek yok. Uzun sürede bir kişi büyük işler yapabilir.
Hayır ücretli ama aldığı parayı hak esiyor free versiyonu var ama meehhUnity Başlangıç İçin İyi Önemli Olan Hikaye Grafik Bunuda Cryengine Sağlıyor Bide Cryengine Ücretsiz
Unity İle Güzel Bir Korku Oyunu Yapmam Mümkünmü? 8. Sınıfa Gidiyorum. Mesela Koridor vs onları nasıl ayarlayacağım. Akıl Hastaları Efektler v.b? Söylersen sevinirimHayır ücretli ama aldığı parayı hak esiyor free versiyonu var ama meehh
Unity ile tabi ki güzel bir korku oyunu yapabilirsin. Diğer sorularına gelirsek bunlar 2-3 kelimeyle buradan yazarak açıklanılabilecek türden şeyler değil. Unity ile ilgili tutoriallara bakarsan zaten burada bu soruları sormana gerek kalmaz. Bilgin olsun başlangıçta çok başarılı, çok kaliteli 3D bir oyun yapabileceğini düşünerek başlarsan hayal kırıklığına uğrarsın. Başlangıç olarak muhtemelen basit 2D oyunlar ile başlarsın zamanla kodlama, grafik gibi olaylarda kendini geliştirerek daha iyi yerlere ulaşabilirsin. İlk hedef olarak kendine 3D bir korku oyunu belirlemen yanlış bence.Unity İle Güzel Bir Korku Oyunu Yapmam Mümkünmü? 8. Sınıfa Gidiyorum. Mesela Koridor vs onları nasıl ayarlayacağım. Akıl Hastaları Efektler v.b? Söylersen sevinirim![]()
Mesela Başlangıç Olarak Nasıl Bir Oyun ÖnerirsinUnity ile tabi ki güzel bir korku oyunu yapabilirsin. Diğer sorularına gelirsek bunlar 2-3 kelimeyle buradan yazarak açıklanılabilecek türden şeyler değil. Unity ile ilgili tutoriallara bakarsan zaten burada bu soruları sormana gerek kalmaz. Bilgin olsun başlangıçta çok başarılı, çok kaliteli 3D bir oyun yapabileceğini düşünerek başlarsan hayal kırıklığına uğrarsın. Başlangıç olarak muhtemelen basit 2D oyunlar ile başlarsın zamanla kodlama, grafik gibi olaylarda kendini geliştirerek daha iyi yerlere ulaşabilirsin. İlk hedef olarak kendine 3D bir korku oyunu belirlemen yanlış bence.
İngilizce bilgin varsa şuraya bir göz atmanı kesinlikle tavsiye ederim: "Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol."
Basit bir adam öldürme yapabilirsin şimdilik ._. Mesela karşıdan bişiler gelir onları öldürürsün. Yapmak fazla zor değil. Yeterli araştırma ile elde edebilirsinMesela Başlangıç Olarak Nasıl Bir Oyun ÖnerirsinBu İşlerde Yeni olduğumu göz önünde bulundurarak cevap verirsen sevinirim.
PekiBasit bir adam öldürme yapabilirsin şimdilik ._. Mesela karşıdan bişiler gelir onları öldürürsün. Yapmak fazla zor değil. Yeterli araştırma ile elde edebilirsin![]()