Prison sunucu yapmaya başladım :)

xEndlessV2

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuşalım adamım,beni uğraştırır skript umarım [Java'yı uzun zaman önce bırakmış olmasam plugin olarakda yapardım,bildiğim çoğu şeyi unuttum {Değişken tanımlamayı bile unutmuşum :D }].
Uğraştıran skriptleri severim :D

Olumun_4_Kolu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Konuşalım adamım,beni uğraştırır skript umarım [Java'yı uzun zaman önce bırakmış olmasam plugin olarakda yapardım,bildiğim çoğu şeyi unuttum {Değişken tanımlamayı bile unutmuşum :D }].
Uğraştıran skriptleri severim :D
İnan dostum, benim fikirlerim daima uğraştırır... Çünkü daima mükemmeli isterim..

acrossfire

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
edit :
Bu gün paypal üzerinden 150₺ değerinde plugin aldım.
suncuyu rabisudan açmaya karar verdim.

15 tatile yetişir umarım.
yarın kar tatili olacak büyük ihtimalle bütün gün uğraşıp temel şeylerini bitirmeyi hedefliyorum :)

hafta sonu yeni pluginleri kurup ayarlamalarını yapıcam :)

McWeb

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
edit :
Bu gün paypal üzerinden 150₺ değerinde plugin aldım.
suncuyu rabisudan açmaya karar verdim.

15 tatile yetişir umarım.
yarın kar tatili olacak büyük ihtimalle bütün gün uğraşıp temel şeylerini bitirmeyi hedefliyorum :)

hafta sonu yeni pluginleri kurup ayarlamalarını yapıcam :)
Sunucuya çok emek vericeksin gibi duruyor . Kolay gelsin .

Bu arada nerede oturuyorsun ? Istanbulda kar yağacak diye sabahtan beri dışarıyı izliyorum. Anca sulu kar yağıyor

acrossfire

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuya çok emek vericeksin gibi duruyor . Kolay gelsin .

Bu arada nerede oturuyorsun ? Istanbulda kar yağacak diye sabahtan beri dışarıyı izliyorum. Anca sulu kar yağıyor
2 yıllık bir hayalimi maddi durumumdan dolayı gerçekleştiremiyordum. o yüzden yapacaksam adam gibi yapmak istedim 1000₺ bütçe ayırdım sunucuya :)

Doğu Karadenizdeyim burada her yere kar yağıyor :D

OffcialZZ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Türkiyede böyle azimli server sahiplerini ( ve sahibi olacakları) görmek insanı mutlu ediyor açıkçası.

Umarım Güzel bir sunucu olur :)
Başarılar!

acrossfire

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkiyede böyle azimli server sahiplerini ( ve sahibi olacakları) görmek insanı mutlu ediyor açıkçası.

Umarım Güzel bir sunucu olur :)
Başarılar!

teşekkür ederim. harita yaptırıyorum para karşılığında. onun dışında plugin paketi bitti.
en yakın zamanda açmayı planlıyorum :)

Abyrssia

Heim Pictures
En iyi cevaplar
0
Umarım güzel insanlara yaptırıyorsundur. Türkiye gibi bir yerde iyi bir prison görmek istiyorum ben de...

babakondad

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
çok önceden prisontürk diye bi sw vardı galiba yanlış hatırlıyo olabilirim çok güzeldi oynanışı falan sonra kapandı inş bu sw tez zamanda açılır da oynarız hasret kaldım prisona