LostOnline • Hayatta Kalma Sunucusu • %100 Emek • IP: lostonline.mcsunucum.net • 1.9

QurdAspenki

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Şeker kamışı satan yokmu yahu ? gibi sorunlar için /warp pazar yada spawn'da pazar satın alabilsek ?

Şeker kamışı satan yokmu yahu ? gibi sorunlar için /warp pazar yada spawn'da pazar satın alabilsek ?
Umarım arada ki küslükle benim konuma da emek verdiğim halde baltalamazsın. Sunucu başarılı ekipçe burdayız!

Tapatalk kullanılmayarak cehennemden gönderilmedi. [emoji23]
Baltalamak demiyelimde senin açtığın sunucular klasik,ömürsüz,savunmasız,ve dilenci sunucusu Dilenci'den kastım; pluginleri,mapleri milleten istemen yani her türlü olumsuz yorumu görebilirsin.

CemGOMC

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

Baltalamak demiyelimde senin açtığın sunucular klasik,ömürsüz,savunmasız,ve dilenci sunucusu Dilenci'den kastım; pluginleri,mapleri milleten istemen yani her türlü olumsuz yorumu görebilirsin.
Hm bu düşüncelerini tekrar değerlendir o zaman. :) her şey bize ait bu sefer. Konu sahibine saygısızlık gibi olmasın sunucunuz başarılı! Oynuyoruz. Hep destek, Tam DESTEK! LostOnline...

Absolatte

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
*** Güncelleme ***
- Meslekler artık sorunsuz çalışıyor.
- Artık oyuncuyu öldürdüğünüzde belli bir oranda kafası düşüyor.

Absolatte

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
*** Güncelleme ***
- Takım sistemi bir süreliğine kaldırıldı.
- Hile korumasından kaynaklanan bloğa sıkışma bugu giderildi.
- Nether ve End dünyaları sıfırlandı.
- Meslek seviyeleri sıfırlandı.
- Madenci ve Mimar mesleğindeki buglar giderildi.
- Çiftçi, Kaşif, Zanaatçı meslekleri kaldırıldı.
- Sanal Pazar türkçeleştirildi. (/ca)

Aciz herifin biri sabaha kadar sunucuya bot atmış, sonunda sunucu çökmüş.
Ben diyecek bir şey bulamıyorum, kıskanılacak kadar iyi miyiz?
Arkadaşlar bize destek olmak için isteklerinizi bana özel mesaj yoluyla iletebilirsiniz.

*** Güncelleme ***
- Başlangıç haritası değiştirildi. (/spawn)

Absolatte

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
*** Güncelleme ***
- RAM 2 GB'tan 4 GB'a yükseltildi.
- İşlemci çekirdeği x2'den x4'e yükseltildi.
- Sunucu lagg yapan eklentilerden arındırıldı.
- FeatherBoard skor tablosu eklendi.