PlatinTV54
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Sunucu gerçekten harika ne desem azdır...
Sunucunda kalıcı oyuncu olacağım
nickim : saif2cool
Sunucunda kalıcı oyuncu olacağım
nickim : saif2cool
Abartısız Hayatımda Gordugum En İyi Ve En Kaliteli Server
0 Lag.
İlgili Yetkili
Hafif Cs Go Tarzi
Kasa Falan Cok İyi.
Güncel.
Tavsiye Edilir
Herhangi Bir Yetkili Tarafindan Yazilmasi Rica Edilmemistir.
Sunucu o kadar iyiki
İsmini bile çalmaya çalışmış birkaç cocuk
Videoları izledikten sonra gidip 10dk da envanterinde blok dolan sunucularda oynayacaksanız zamanınıza yazık
Burada sağlam PVP ve faction yaşarsınız
Okuldayım suan saat 6 dan sonra skypedeyim ayrıca skype adresinizi verirseniz daha hızlı cevap verebilirimSkype de cevap verilmemesi dışında(hala bekliyorum cevap verilmesini) server 10 numara 5 yıldız olmuş.
o zaman rahatsız etmiyim 6 dan sonra cevap verirsiniz.Okuldayım suan saat 6 dan sonra skypedeyim ayrıca skype adresinizi verirseniz daha hızlı cevap verebilirim
skype adresinizi bana bildirin birçok kişi mesaj yazıyor .o zaman rahatsız etmiyim 6 dan sonra cevap verirsiniz.
efsane.kaptan4skype adresinizi bana bildirin birçok kişi mesaj yazıyor .
Güzel yorumunuz için saolun.bu serverde rehberlik yapmaya başladım, bu gün oyuncuların sorularını cevaplarken kurucumuz gelip rehberlik teklif etti ve kabul ettim. sebebini sorduğumda ise cana yakın olduğumu söyledi.. beni böyle bir göreve layık gördüğü için tekrardan teşekkür ediyorum. gördüğüm en başarılı serverlerden birisi, kapanmazsa sonuna kadar burdayım. bu yazıyı yazmamı o istemedi içimden geçenler bunlar, tekrardan teşekkürler. lag ve fps problemsiz, abartısız edit item olmayan lapisli farklı üstün bir sunucu.
Ekledim dostum.efsane.kaptan4