> play.ZoneNW.com < OP FACTİON | FACTİON | AGARMC | MURDERER | # www.zonenw.com # 1.8 - 1.11.2

XapeEvely

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Farklı birer tarz ve hafif cs go tarafından olması hoşuma gitti, server gayet iyi oynamalarını tavsiye ederim, serverde ölü chat, ölü yetkililer yok, sıkıldığınız zaman chatta konuşarak diğer oyuncularla iyi vakit geçirebiliyorsunuz, bunlar benim sw hakkında söylediklerim gayet hoş bir sw oynamanızı tavsiye ediyorum, konu tasarımıda gayet iyi olmuş.

iReapedZz

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Abartısız Hayatımda Gordugum En İyi Ve En Kaliteli Server
0 Lag.
İlgili Yetkili
Hafif Cs Go Tarzi
Kasa Falan Cok İyi.
Güncel.
Tavsiye Edilir
Herhangi Bir Yetkili Tarafindan Yazilmasi Rica Edilmemistir.

PIKO_SALA

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu o kadar iyiki :D
İsmini bile çalmaya çalışmış birkaç cocuk :)
Videoları izledikten sonra gidip 10dk da envanterinde blok dolan sunucularda oynayacaksanız zamanınıza yazık :)
Burada sağlam PVP ve faction yaşarsınız

serif0

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler :)
Sunucu o kadar iyiki :D
İsmini bile çalmaya çalışmış birkaç cocuk :)
Videoları izledikten sonra gidip 10dk da envanterinde blok dolan sunucularda oynayacaksanız zamanınıza yazık :)
Burada sağlam PVP ve faction yaşarsınız

Güncel++

güncel /kit yilbasi eklendi

Sunucu ipleri oyna.zonenw.com , play.zonenw.com , mc.zonenw.com ve ek olarak internet sitesi zonenw.com olarak değiştirilmiştir. eski iplerdende giriş yapılmaktadır.

iskelet65

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skype de cevap verilmemesi dışında(hala bekliyorum cevap verilmesini) server 10 numara 5 yıldız olmuş.

Swarozowski

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bu serverde rehberlik yapmaya başladım, bu gün oyuncuların sorularını cevaplarken kurucumuz gelip rehberlik teklif etti ve kabul ettim. sebebini sorduğumda ise cana yakın olduğumu söyledi.. beni böyle bir göreve layık gördüğü için tekrardan teşekkür ediyorum. gördüğüm en başarılı serverlerden birisi, kapanmazsa sonuna kadar burdayım. bu yazıyı yazmamı o istemedi içimden geçenler bunlar, tekrardan teşekkürler. lag ve fps problemsiz, abartısız edit item olmayan lapisli farklı üstün bir sunucu.

serif0

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bu serverde rehberlik yapmaya başladım, bu gün oyuncuların sorularını cevaplarken kurucumuz gelip rehberlik teklif etti ve kabul ettim. sebebini sorduğumda ise cana yakın olduğumu söyledi.. beni böyle bir göreve layık gördüğü için tekrardan teşekkür ediyorum. gördüğüm en başarılı serverlerden birisi, kapanmazsa sonuna kadar burdayım. bu yazıyı yazmamı o istemedi içimden geçenler bunlar, tekrardan teşekkürler. lag ve fps problemsiz, abartısız edit item olmayan lapisli farklı üstün bir sunucu.
Güzel yorumunuz için saolun.

Ekledim dostum.